Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā nedēļā par vienu no pašmāju interneta lielākajām sensācijām kļuva dziedātājas Lienes Greifānes jeb LienesCandy joku profils mikroblogu vietnē Twitter. Tagad asprāši atraduši savu nākamo upuri – basketbolistu Andri Biedriņu (attēlā).

Šonedēļ interneta jokdari sportistam tviterī izveidojuši viltus kontu @biedrsbiedrins, kurš vienas diennakts laikā jau savācis vairākus desmitus sekotāju un pat "uzčatojis" ar LienesCandy joku profilu.


Viltotais Andris jau veicis vairākus ierakstus, kuros lielākoties viņš paudis savu viedokli par basketbolu. Tā, piemēram, vienā no tvītiem sportists paziņojis, ka šodien uz treniņu neiešot, jo vakar esot normāli sameties, bet treneris gan jau sapratīšot, jo šī neesot pirmā reize, kad tā gadījies.

Kā zināms, sporta fanu aprindās jau sen tiek smīkņāts par Biedriņa soda metienu precizitāti, un savulaik ASV žurnālisti viņu pat izsmējuši par nelielo "sodiņu" realizāciju, un arī joku konta veidotāji paironizējuši par šo tēmu, paziņojot, ka soda metienus vajadzētu pavisam izņemt no basketbola, jo tāpat neviens tos neprotot trāpīt.



Jau vēstīts, ka Biedriņš vairākkārt savas katastrofālās soda metienu realizācijas dēļ kļuvis par apsmieklu. Tā, piemēram, aizvadītā gada decembrī NBA spēles laikā pretinieki paņirgājās par slavenāko pašmāju basketbolistu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!