Foto: LETA

Populārais diriģents Ints Teterovskis, kuru sabiedrībā allaž ierasts redzēt smaidīgu un pozitīvi noskaņotu, "STV Pirmā" sarunu šovā "Kad viņas satiekas" atklājis, ka viņa privātajās attiecībās ar cilvēkiem gan ne vienmēr gājis tik gludi un ne viens vien "duncis mugurā" arī ir saņemts. Sarunā diriģents dalās interesantās pārdomās par to, vai jebkuras attiecības vispār ir vērts un vajag glābt?

"Man patika tie laiki, kad skolās mācīja glītrakstīšanu. Tas cilvēkbērnu pakāpeniski pieradināja pie domas, ka pirmais mēģinājums nekad nebūs perfekts, bet ir jādara vēl un vēlreiz, lai sasniegtu rezultātu. Taču ar attiecībām ir sarežģītāk. Uzskatu, ka "saplīsušas" attiecības nevajag glābt. Jo tas iemesls, kāpēc "saplīsa", jau tevī dzīvo, tu no tā nevari aizbēgt. Būs līdzīga situācija un "saplīsīs" atkal. Ar tādām, kas tikai "ieplīsušas" – jā, varbūt ir vērts piestrādāt. Ja laikus pamani to punktu, kad viss sāk greizi," skaidro Teterovskis.

Jau rakstījām, ka 50 gadus vecais Teterovskis līdz šim tika uzskatīts par vecpuisi, bet nu viņš atzinis, ka "par pilnīgi brīvu viņu uzskatīt arī vairs īsti nevar". Tomēr viņš savu otro pusīti neved uz plaši apmeklētiem pasākumiem, lai pasargātu no preses uzmanības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!