Foto: Mango

Kamēr citas sievietes pirms Ziemassvētku ballēm steidz uzlabot formu ar dažādu diētu palīdzību, aģentūras Mis Latvija direktore Inta Fogele (attēlā) atklāj, ka viņai diētas nav vajadzīgas - viņu lieliskā formā uztur seksuālās aktivitātes.

"Es nemaz negribu kristies svarā! Taču vislabākā diēta ir jauns mīļākais jeb ar esošo mīļāko - jauna poza," sarunā ar izklaides portālu Mango savu laba izskata noslēpumu atklāj Fogele. Viņa smejas, ka gadījumā, ja figūra vairs neapmierina, tā ir zīme, ka jāmaina mīļākais vai vismaz poza.

"Šis ieteikums ir gana saturīgs un reāli pielietojams bez papildus izmaksām, kas mūsdienās nav mazsvarīgi," pikanto tievēšanas metodi slavē Fogele. Tāpēc pirms svētkiem ar seksu jānodarbojas vēl aktīvāk.

"Jebkurā gadījumā - jo vairāk tortes tiks ēstas, jo garākai jābūt "deju listei" pēc tā, tā laikā un pirms tā - tas jau kā parasti. Ar polonēzi te nekas nebūs līdzēts," viņa skaidro divdomīgās diētas trikus.

Dāma, pie kuras sāniem allaž redzams kāds jaunāks mīļākais, priecājas par jestro mīlas dzīvi un par kāzām nedomā. "Precēties jau ir lēti, bet, kad jātiek vaļā, tas ir mazizdevīgs pasākums," uzskata Fogele.

Viņa smejas, ka, ja nu gadījumā ar mīļākā meklējumiem pirms svētkiem nevedas, sportot var arī citādāk - no skapja izvelkot piepūšamo laivu un pārbaudot, vai to nav saēdušas kodes, jo uz Ziemassvētkiem pie mums varētu būt īsta Venēcija, ņemot vērā ārā valdošos laika apstākļus.

"Vajag piepūst laivu, tad izlaist gaisu, sarullēt un nolikt stūrītī. Un tā visa vakara gaitā laiku pa laikam," pamāca Fogele.

Fogelei runas par tēmām "zem jostas vietas" nesagādā ne mazākās problēmas - viņa tikai pasmejas par snobiem un ar gēla nagiem un citām ekstrām izskaistinātām būtnēm, kurus Fogeles brīvais domu gājiens saniknojot kā buļļus sarkana lupata.

"Es taču esmu Latvijas sekssimbols, tāpat ka Pugačova ar Galkinu un Kirkorovu Krievijā," uzjautrinās Mis Latvija direktore.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!