Foto: Publicitātes foto

Savulaik ļoti biežā dažādu smalku burziņu viešņa, uzņēmēja Irēna Pulkinena pēdējā laikā sabiedrībā redzama retāk, tomēr vēl aizvien viņas parādīšanās spēj pievērst gana daudz uzmanības.

Visbiežāk Pulkinena Rīgā vai Jūrmalā notiekošajos pasākumos bija redzama kopā ar uzņēmēju Oskaru Barševski, un abi vienmēr pratuši radīt kaislīga pārīša tēlu. Nesen gan pašmāju tabloīdos uzvirmoja runas, ka abi izšķīrušies, un arī pati Pulkinena norādīja, ka viņu ar Barševski tagad saista labas draugu attiecības.

Laika, attāluma un dažādu kaislību pārbaudi gan izturējusi Pulkinenas laulība – viņa jau vairāk nekā 30 gadus ir precējusies ar somu uzņēmēju Esko Pulkinenu, lai gan aptuveni pusi no šī laika ugunīgajai sarkanmatei bija arī attiecības ar Barševski.

Aizvadītās nedēļas izskaņā, Jūrmalā apmeklējot belkanto zvaigžņu dueta no ASV Lorensa Braunlija un Sāras Kobernas koncertu, Pulkinena bija izvēlējusies retu reizi sabiedrībā iziet oficiālā dzīvesbiedra kompānijā.

"Mans vīrs ir ļoti gudrs un izglītots vīrs, bet Oskars ir dzīves interesants, ar kuru var apmeklēt pasākumus un izklaidēties, jo, esot kopā ar viņu, nav jākoncentrējas uz gudrām sarunām un nopietnām lietām," savulaik sarunā ar "Delfi Izklaidi" abu dzīves svarīgāko vīriešu plusus raksturoja Pulkinena.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!