Foto: Vida Press

Pēdējos mēnešos ārvalstu medijos vairākkārt parādījušās ziņas, ka krievu modele Irina Šeika izveidojusi attiecības ar Holivudas aktieri Bredliju Kūperu (abi attēlā). Beidzot šim romānam gūts apstiprinājums – paparaci mīlniekus iemūžinājuši ļoti intīmā brīdī.

Šī gada sākumā pasauli pāršalca vēsts, ka izjukušas slavenā itāļu futbolista Krištianu Ronaldu un Šeikas piecus gadus ilgušās attiecības. Sportists ilgi neskuma, un teju katru mēnesi par viņa jauno simpātiju tika nodēvēta kāda cita mazpazīstama modele.

Savukārt Šeika vairākus mēnešus baudīja brīvas sievietes statusu, taču pavasarī izplatījās runas, ka viņai izveidojies romāns ar aktieri Bredliju Kūperu. Pārītis vairākkārt tika manīts kopā dažādos pasākumos, un šovasar mīlnieki pavadīja kopīgas brīvdienas Eiropā.

Visbeidzot slavenību fotogrāfiem izdevies tikt pie ilgi gaidītā guvuma - paparaci Šeiku un Kūperu kopā šonedēļ iemūžinājuši Atlantiksitijā, kur aktieris daiļajai modelei izrādījis savu dzimto vietu.

Aktieris kaislīgi skūpstījis un apskāvis Šeiku. Tāpat viņš mīļoto iepazīstinājis ar savu mammu un vairākiem draugiem. Kompānija devusies ekskursijā pa pilsētu un vēlāk ieturējusi kopīgu maltīti, tādēļ nav šaubu, ka krievu modeles un Holivudas aktiera attiecības vērtējamas kā nopietnas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!