Foto: AFP/Scanpix

Žurnāla Playboy dibinātājs Hjū Hefners, kurš plānoja šajā nedēļas nogalē apprecēties trešoreiz, otrdien paziņoja, ka kāzas ir atceltas, jo saderinātā Kristala Harisa (abi kopā attēlā) viņu pametusi.

85 gadus vecā Hefnera un 25 gadus vecās Harisas kāzas bija paredzētas sestdien Losandželosā Hefnera privātmājā Playboy Mansion, un uz tām bija ielūgti vairāk nekā 300 viesu.

"Kāzas ir atceltas. Kristala ir pārdomājusi. Mana sirds ir salauzta, bet labāk tagad, nekā pēc salaulāšanās," Hefners pavēstīja sociālās saziņas tīklā Twitter.

Hefners pastāstīja, ka Harisa izvākusies no viņa mājas un padarījusi aiziešanu vēl smagāku, paņemot līdz viņa iemīļoto kokerspanielu Čārliju. Hefners sacīja, ka viņu bēdās mierinājuši seni draugi un viņa bijusī otrā sieva - 48 gadus vecā Kimberlija Konrada, no kuras viņš šķīrās pagājušajā gadā.

Hefners pērn Ziemassvētku vakarā saderinājās ar Harisu, ar kuru bija iepazinies 2008. gadā Helovīna ballītē, un par saderināšanos paziņoja tīklā Twitter. Harisa 2009. gada decembrī izpelnījās Playboy Mēneša rotaļu biedra (Playmate of the Month) titulu un būs redzama uz žurnāla gaidāmā jūlija numura vāka.

Hefnera laulība ar bijušo Playmate Kimberliju Konradu tika šķirta pērn pēc viņu ilgas dzīvošanas atsevišķi. Viņa pirmā laulība ar Mildredu Viljamsu tika šķirta 1959. gadā.

Hefners savā 1953. gadā dibinātajā žurnālā ir aizstāvējis seksuālu brīvību un pilsoņtiesības, vērsies pret Vjetnamas karu, atbalstījis homoseksuālistus un aicinājis legalizēt marihuānu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!