Foto: Vida Press

Leģendārais kino aktieris un režisors Klints Īstvuds, kurš 31. maijā atzīmēs savu 83. dzimšanas dienu, divas reizes bijis precējies, bet vairākkārt iemīlējies - aktierim ir septiņi bērni no piecām dažādām sievietēm, bet pēdējā laikā lielu popularitāti iemantojusi viņa daiļā 19 gadus vecā meita Frančeska (attēlā).

Pateicoties savām filmām, Īstvudam jaunībā izveidojās īstena mačo tēls, un viņš nekad nav sūdzējies par sieviešu uzmanību. Īstvuds kļuva par daudzu sieviešu ideālo sapņu vīrieti un vienu no iekārojamākajiem stiprā dzimuma pārstāvjiem pasaulē.

Kā liecina portālā IMDB publicētā informācija, pirmo laulību aktieris izveidoja 23 gadu vecumā - pēc sešu mēnešu pazīšanās viņš apprecēja Megiju Džonsoni, ar kuru iepazinās aklajā randiņā. Pēc desmit gadiem laulībā pāris izšķīrās, un Īstvuda afērā ar dejotāju Roksanu Tunisu 1964. gadā pasaulē nāca Īstvuda pirmā meita Kimbera.

Pēc neilga laika Īstvuds tomēr atgriezās pie Megijas, kura viņam dāvāja dēlu Kailu un meitu Elisoni, bet laulība ar Megiju oficiāli tika šķirta tikai 1984. gadā.

1990. gadā Klints Īstvuds uzsāka kopdzīvi ar aktrisi Frānsisu Fišeri, ar kuru iepazinās filmēšanas laukumā. Pēc trīs gadiem aktrise Īstvudam dāvāja meitu Frančesku, kura šobrīd izaugusi par īstu skaistuli.

2012. gadā izklaides kanālā E! pirmizrādi piedzīvoja šovs Mrs. Eastwood & Company, kura galvenās varones ir Frančeska, viņas pusmāsa Morgana un pamāte Dina, ar kuru Klints Īstvuds apprecējās 1996. gadā.

Sava skaistuma un populārā uzvārda dēļ Frančeska ASV kļuvusi par sabiedrības mīluli - janvārī viņa tika kronēta par Miss Golden Globe 2013 karalieni, bet deviņdesmito gadu beigās viņa pat nospēlējusi epizodiskas lomas divās sava tēva producētajās filmās.

Kā liecina portāla IMDB sniegtā informācija, drīz vien Frančeska piedalīsies filmas Final Girl uzņemšanā, taču vēl nav zināms, kad filma tiks demonstrēta uz lielajiem ekrāniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!