Foto: Mango
Bijušais premjers un Eiroparlamenta deputāts Ivars Godmanis gatavojas kļūt par tēvu savam ceturtajam bērnam – viņa mīļotā sieviete, Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Pētersone (abi attēlā) vasarā laidīs pasaulē abu kopīgo mazuli.

"Apstiprinu, gaidu pirmdzimto. Ko es varu vēl pateikt? Protams, ka abi ar Ivaru esam laimīgi," izdevumam Privātā dzīve paziņojusi 35 gadus vecā Pētersone, bet pats Godmanis, komentējot priecīgo notikumu, atzinis, ka abu "attiecībās ir sācies jauns posms".

Pētersonei gaidāmais mazulis būs pirmdzimtais, bet Godmanim nesen šķirtajā laulībā ar Ramonu Godmani dzimuši trīs bērni - dēli Rihards un Edgars un meita Katrīna, kuri visi jau sasnieguši pilngadību.

Ivara un Ramonas Godmaņu 32 gadus ilgā laulība tika šķirta februāra vidū, un pēc procesa ekspremjera bijusī sieva nav slēpusi, ka "šķiršanos vadīja Ivara draudzene" un vienošanās process starp bijušajiem laulātajiem bija "brutāls".

Attiecības ar Pētersoni Godmanim izveidojušās 2009. gadā - divus gadus pēc abu iepazīšanas un neilgi pēc Godmaņa valdības demisijas. Iesākumā abi savas jūtas no sabiedrības slēpa, bet, kad tapa zināms, ka Godmanis iesniedzis šķiršanās prasību, pāris regulāri apmeklēja dažādus ar mūziku un sportu saistītus pasākumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!