Foto: F64
Šajā pavasarī tapa zināms, ka izjukusi Rīgas mēra Nila Ušakova un Jeļenas Ušakovs laulība, un īsi pēc šīs vēsts izplatījās runas, ka Ušakovs ļāvies attiecībām ar savu biroja vadītāju Ivetu Strautiņu (abi attēlā).

Pēc tam, kad Nils un Jeļena bija pavēstījuši par šķiršanos, žurnāls Privātā Dzīve, atsaucoties uz drošiem avotiem vēstīja, ka Ušakovs un Strautiņa ne tikai pošas kāzām, bet arī gaida pasaulē ierodamies kopīgu mazuli.

Pats Rīgas mērs runas par savu privāto dzīvi nav komentējis, bet Strautiņa žurnālam Kas Jauns šīs runas aprīļa izskaņā noliedza. Raksturojot savas attiecības ar Rīgas domes vadītāju, Strautiņa toreiz vien bilda, ka starp abiem piecu kopīgā darba gadu laikā izveidojusies draudzība un "absolūta sapratne un saskaņa", bet tagad viņa ieviesusi lielāku skaidrību.

"Esmu jau to teikusi, ka mums ar Nilu, tik ilgu laiku strādājot kopā, izveidojušās ļoti labas attiecības un mēs bieži kopā pavadām arī brīvo laiku. Bet kāzas jūnijā netiek plānotas - tas nu ir pilnīgi droši," intervijā izdevumam SestDiena atzinusi Strautiņa, kā arī sniegusi tiešu atbildi uz jautājumu, vai abi ir pāris.

"Nē, mēs neesam pāris un neesam arī potenciālie vīrs un sieva. Vēlreiz teikšu, ka mēs esam tikai labi kolēģi un labi draugi," strikta bijusi mēra biroja vadītāja.

Tāpat viņa nav slēpusi, ka viņai baumas par abu attiecībām un iespējamo grūtniecību bijušas ļoti nepatīkamas un viņa tās uztvērusi daudz emocionālāk nekā Ušakovs.

"Nils šajā situācijā bija daudz piezemētāks. Viņš teica: "Viss ir lieliski, bildēs tu izskaties ļoti labi, un tas ir pats svarīgākais!"," žurnālam SestDiena pastāstījusi Iveta Strautiņa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!