Foto: Vida Press
Pēc vienpadsmit kopdzīvē pavadītiem gadiem par šķiršanos pavēstījusi slavenā kolumbiešu dziedātāja Šakria. Viņas draugs un divu bērnu tēvs ir talantīgais spāņu futbolists Žerārs Pikē.

45 gadus vecā dziedātāja izplatījusi paziņojumu, kurā apstiprina, ka izjukusi viņas un desmit gadus jaunākā futbolista kopdzīve. "Mēs ar nožēlu apstiprinām, ka šķiramies. Lai nodrošinātu mūsu bērnu labklājību – un tā ir mūsu augstākā prioritāte –, lūdzam ievērot privātumu šajā laikā," skaidro Šakira.

Spānijas izdevums "El Periodico" bija pirmais, kas vēstīja, ka futbolists ir izvācies no ģimenes mājām. Krīze abu attiecībās notikusi nesen, jo vēl Valentīndienā Šakira sociālajos tīklos publiskoja kopbildi ar Pikē. Laimīgu iespaidu atstājuši arī daudzi citi pāra publiskotie attēli šogad relatīvi nesenā pagātnē.

Šakiras un Pikē ģimenē aug divi dēli – Milans (9) un Saša (7).

Dziedātāja un futbolists satikās 2010. gadā Šakiras videoklipa "Waka Waka" filmēšanā, kas bija Pasaules kausa oficiālā dziesma. Pikē un Šakira dzimuši vienā dienā ar desmit gadu starpību. Dziedātāja iepriekš desmit gadus bija precējusies ar juristu no Argentīnas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!