Foto: Vida Press

Ārzemju mediji steidz ziņot, ka pašķīries kārtējais slavenību pārītis – tiek vēstīts, ka sašķobījusies amerikāņu aktiera Bredlija Kūpera un krievu modeles Irinas Šeikas kopdzīve.

Vairāki slavenību dzīvi atspoguļojošie ārvalstu izdevumi, atsaucoties uz anonīmiem avotiem, šonedēļ vēsta, ka Kūpera un Šeikas attiecībās jau vairākus mēnešus esot krīze un valda lielas nesaskaņas.

"Viņi vēlas palikt kopā savas meitiņas dēļ, bet neviens no viņiem nav laimīgs," izdevumam "E!" klāstījis kāds pārim pietuvināts avots.

Kā norādījis zinātājs, gan Šeika, gan Kūpers jau vairākus mēnešus cenšoties savas attiecības saglābt, tomēr visi pūliņi bijuši veltīgi.

Tikmēr tabloīds "Mail Online" vēsta, ka aktiera un modeles attiecības jau kādu laiku esot "karājušās mata galā" un Šeika aizvadītajā nedēļā pat esot izvākusies no viņas un Kūpera kopīgās mājas, lai kādu laiku padzīvotu atsevišķi.

Jau kādu laiku pāri kopā nav manījuši arī allaž modrie sensāciju mednieki paparaci.

Kūpers un Šeika savas attiecības nekad nav publiski iztirzājuši un apsprieduši ar presi, un arī tagad kad ziņu virsraksti vēsta par šķiršanos, aktieris un modele nekādus komentārus nav snieguši.

Šeika un Kūpers ir kopā jau aptuveni četrus gadus. Abi arī audzina kopīgu meitiņu, kura pasaulē nāca 2017. gada pavasarī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!