Foto: F64
Starp populārākajiem pašmāju Ziemassvētku vecīšiem noteikti ierindojams atraktīvais Ainārs Ašaks, kuram šogad gan pirmssvētku laiks nav tik priecīgs kā ierasts – izjukusi viņa desmit gadus ilgā laulība.

Kā vēsta izdevums "Vakara Ziņas", Ašaks oficiāli šķīris desmit gadus ilgušo laulību ar meitas Patrīcijas māti Agnesi (abi attēlā) – sieva ar meitu turpina dzīvot Pierīgā iegādātajā mājā, bet Ainārs kredītā nopircis dzīvokli kādā Rīgas mikrorajonā.

"Mans lielākais mīnuss ir pārvietošanās. Es neesmu autovadītājs un nestūrēju auto, tādēļ man ir problēmas nokļūt galamērķī ar savu tehniku un aparatūru. Mani nemitīgi uz pasākumiem vadāja sieva, tas ir grūti psiholoģiski, ka visu laiku jābūt par šoferi," atzinis Ašaks.

Žurnālam "Vakara Ziņas" viņš nav slēpis – laulības iziršanas iemesls bijusi arī izdegšana un dažādie raksturi.

"Nav viegli pielāgoties šovmeņa jeb mākslinieka dzīvesveidam. Sievai noteikti bija grūti. Es arī pirms laulības dzīves biju diezgan brīvs cilvēks. Man ir tāds raksturs, ka es nerēķinos ar otru cilvēku. Reizēm vairāk esmu labs pret klientu un saviem cilvēkiem varu arī pagriezt muguru. Nu katrā gadījumā, tagad ir sācies jauns posms manā dzīvē," spriedis Ašaks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!