Foto: DELFI

Ceturtdien, 17. aprīlī, pārsteidzošu vēsti paziņojis Rīgas mērs Nils Ušakovs – viņa un Jeļenas Ušakovas (abi attēlā) laulība ir izjukusi.

Šo paziņojumu Ušakovs publicējis savā Facebook profilā, bet vēsts ilustrēta ar draudzīgu nu jau bijušo mīlnieku fotogrāfiju.

"Mēs esam bijuši un paliekam ļoti tuvi draugi, patiesībā, pat labākie draugi. Mēs daudz sazināmies. Mūs ļoti dudz kas vieno un vienos. Mēs pat esam vienas partijas biedri, bet mūsu attiecību formāts ir nedaudz mainījies. Tā notiek," teikts paziņojumā, bet sīkāki komentāri par laulības izjukšanu presei netikšot sniegti.

Jau vēstīts, ka Ušakovs ar Jeļenu Suharevu gredzenus slepeni mija 2010. gada janvārī, un tā bija bijušā žurnālista otrā laulība.

Jeļena 2013. gada vasarā, intervijā žurnālam Ieva stāstot par savām attiecībām, atzina, ka "šobrīd viņš man ir pirmā un vienīgā mīlestība" - abi iepazinušies, kad viņa 18 gadu vecumā devusies Nilu intervēt, abi "nonākuši uz viena viļņa" un palikuši kopā.

Tāpat abi laulātie draugi intervijās nav slēpuši, ka lielākais pārbaudījums viņu attiecībām bija 2011. gada maija notikumi, kad Ušakovs saļima maratona laikā un Vācijas slimnīcā cīnījās par savu dzīvību - Jeļena šajā laikā ne soli nav atkāpusies no mīļotā, bet pēc viņa atlabšanas bija stingri noliegusi vīram piedalīties maratonos. 
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!