Foto: Vida Press

Pēc 25 laulībā nodzīvotiem gadiem šķirtus ceļus nolēmuši iet "Amazon" dibinātājs un vadītājs Džefs Bezoss un viņa sieva, rakstniece Makenzija Bezosa.

Pāris par laulības izjukšanu šonedēļ pavēstījis vietnē "Twitter", vēsta raidsabiedrība BBC. Paziņojumā norādīts, ka "mēs esam nolēmuši šķirties un turpināt dzīvi kā draugi".

"Ja mēs būtu zinājuši, ka pēc 25 gadiem izšķirsimies, mēs tāpat to visu darītu vēlreiz. Mums kā precētam pārim kopā ir bijusi brīnišķīga dzīve, un mēs arī redzam lielisku nākotni kā vecāki, draugi, partneri uzņēmumos un projektos, kā arī katrs savos individuālajos riskos un piedzīvojumos," teikts paziņojumā.

Pārim ir četri bērni – trīs dēli un viena adoptēta meita.

Kā liecina "Bloomberg" veidotā miljardieru indeksa jaunākie dati, 54 gadus vecais Bezoss ir šī brīža bagātākais cilvēks pasaulē. Viņa bagātība mērāma 137 miljardos ASV dolāru.

Savukārt turīgā kunga ilggadējā dzīvesbiedre Makenzija ir rakstniece, kura izdevusi vairākas grāmatas, kas guvušas labus panākumus.

Šķiršanās iemeslus pāris pagaidām nav komentējis. Savukārt ārzemju tabloīdos jau parādījušās ziņas, ka laulība izjukusi, jo Bezoss, iespējams, bijis neuzticīgs savai sievai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!