Foto: Publicitātes foto

Šķirtus ceļus dzīvē nolēmuši iet hokejists Kaspars Saulietis un viņa daiļā sieva Katrīne Sauliete, vēsta izdevums "Kasjauns".

Kaspars un Katrīne gredzenus mija 2008. gada 20. jūnijā, bet tagad šī savienība ir nonākusi strupceļā – Katrīne ar abām meitām palikusi dzīvoklī Teikā, savukārt Kaspars aptuveni pirms mēneša pārcēlies citur.

"Mums kļuva grūti būt līdzās," izdevumam "Kasjauns" neslēpj Katrīne.

Viņa atklāj, ka pašlaik abi vēl nesteidzas ar šķiršanās dokumentu iesniegšanu, kā arī devuši viens otram laiku, lai saprastu – glābt laulību vai nē.

"Jāpaskatās… Kamēr ar sevi vēl netiekam skaidrībā, pašlaik mūsu prioritāte ir bērni, gribam viņus maksimāli pasargāt no šīs situācijas. Visu darām tā, lai bērniem būtu labāk, lai meitas mūsu problēmas neskartu," izdevumam piebilst Katrīne, "viņas zina, ka mamma ar tēti dzīvo atsevišķi, un viņas var braukāt gan pie viena, gan otra. Tas šajā brīdī ir labāk, meitas ir priecīgas, viņām ir labi, un mūsu attiecību problēmas viņām nenākas izjust tādā mērā, kā tas būtu, ja mēs ar Kasparu būtu saglabājuši kopdzīvi."

Taujāta par nesaskaņu iemesliem, kas noveduši pie šāda lēmuma, Katrīne neslēpj – laulība sākusi šķobīties jau aptuveni pirms trim gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!