Foto: Vida Press
Uz laulības izjukšanas sliekšņa patlaban nonākusi brazīliešu supermodele Žizele Bundhena un izcilais amerikāņu futbola saspēles vadītāja Toma Breidija laulība. Pāris nolīdzis šķiršanās advokātus, raksta medijs "Page Six".

Žizele Bundhena ar sportistu Tomu Breidiju apprecējās 2009. gadā – dažus gadus pēc tam, kad bija beigušās viņas attiecības ar Holivudas siržulauzēju Leonardo Dikaprio. Bundhenu ar futbolistu Breidiju iepazīstināja draugi un jau laulību gadā pasaulē nāca abu pirmais kopīgais bērns – dēls. 2012. gadā piedzima arī meita. Bundhena arīdzan ir pamāte Breidija dēlam no citām attiecībām.

Lai gan varēja šķist, ka pāris dzīvo saskanīgā laulībā, šobrīd 42 gadus vecā modele un viņas vīrs šķiras. Vairāki avoti "Page Six" apstiprinājuši, ka otrdien pāris tiesā Floridā iesniedzis šķiršanās dokumentus. Mēļo, ka laulības izjukšanas iemesls ir tas, ka 45 gadus vecajam Breidijam ģimenes dzīve neesot prioritāte, svarīgākas ir citas lietas, piemēram, sports.

Breidijs ir septiņkārtējs "Super Bowl" ieguvējs. 2022. gada 1. februārī Breidijs paziņoja, ka beidz savu profesionālā futbolista karjeru, taču "pensionēšanās" tā īsti neesot notikusi. Šķiršanās procesā abiem priekšā stāv bagātību sadalīšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!