Piektdien, 6. decembrī, skaistus jaunumus saviem atbalstītājiem izziņojusi fitnesa entuziaste Paula Freimane – pārdošanā nonākusi viņas veidotā pavārgrāmata "Zelta sastāvdaļa", kurā apkopotas veselīgas receptes.

Paula publiskojusi foto, kurā iespējams novērtēt pavārgrāmatas vāku. Viņa arī uzskaitījusi vairākas grāmatnīcas Rīgā, kurās grāmata jau iegādājama.

Tāpat arī Paula paziņojusi, ka "Zelta sastāvdaļa" jau nopērkama arī internetā. Savukārt no nākamās pirmdienas recepšu grāmatu varēs iegādāties tirdzniecības vietās arī ārpus Rīgas. Tās cena ir 25 eiro un 99 centi.

Kā liecina Paulas publicētie "Instagram" īsie video stāstiņi, kas izdzēšas pēc 24 stundām, vairākas fanes piektdien jau steigušas uz grāmatnīcu iegādāties viņas veikumu, savukārt citas grāmatu nopirkušas internetā, un par to atskaitījušās pašai autorei.

Ņemot vērā to, cik lielu interesi publiskajā telpā izraisījusi Paulas grāmata, daži pat spriež, ka tā Latvijas sievietēm būs viena no gaidītākajām dāvanām šajos Ziemassvētkos.

Atgādinām, ka plašāka sabiedrība par Paulu no Dobeles uzzināja pēc tam, kad viņa sarunā ar "Delfi Izklaidi" izklāstīja savu stāstu, kā no resnītes kļuva par fitnesa daiļavu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!