Foto: Privātais arhīvs

Latvijas iedzīvotājs Antons, kurš Jūrmalā dzīvoja kopā ar ietekmīgo Ukrainas influenceri Sofiju Stužuku un viņas trim mazuļiem, no sievietes šķiras. To "Instagram" platformā sestdienas rītā pavēstījusi pati Stužuka.

Sofija Stužuka piektdienas vakarā "tiešsaistē" ļāvās pamatīgām asarām, taču saviem vairāk nekā pieciem miljoniem sekotāju nepateica, kas īsti noticis. Sestdienas rītā viņa viesa skaidrību: pēc astoņus mēnešus ilgām attiecībām mīļotais cilvēks viņu pamet.

"Pirmo reizi mūžā atļāvos tā iemīlēties. Šķita, ka abpusēji. Aizbēgu no kara, lai Latvijā būtu kopā. Astoņu mēnešu laikā daudz kas ir piedzīvots... Es nesaprotu, kā var šķirties ar vārdiem "es tevi ļoti mīlu un, iespējams, nožēlošu to visu dzīvi". Nesaprotu, kā var šķirties, ja mīl. Tik ļoti sāp," savas asaras izskaidro Stužuka, kuru Ukrainā pazīst visi.

Stužuka norāda, ka viņu nekad neviens nav pametis, visu attiecību beigas iniciējusi viņa. Jāpiebilst, ka Stužukai aiz muguras ir viena laulība, kas tika šķirta īsi pirms viņas vīrs un bērnu tēvs nomira no Covid-19.

Ar Latvijas iedzīvotāju Antonu viņa iepazinās naktsklubā Kijivā, starp abiem strauji sākās tuvība, bet sākotnēji tās bija attāluma attiecības. Krievijai iebrūkot Ukrainā, Stužuka ar automašīnu atceļoja uz Rīgu, kur uzsāka kopdzīvi ar Antonu īrētā namā Jūrmalā. Antona personība ir noslēpumā tīta, bet neoficiāli izskanējis, ka viņš, iespējams, ir precēts puisis.

Stužuka katru dienu internetā demonstrēja savu šķietami laimīgo kopdzīvi kopā ar mīļoto vīrieti, taču līdz pat jūnija vidum vairījās atklāt viņa seju. Līgo svētkos Stužuka publiskoja mīlestības pilnu bildi ar mīļoto, taču jau Jāņu rītā publiski ļāvās asaru plūdiem. Tagad kopīgās fotogrāfijas no viņas "Instagram" konta izdzēstas.

Stužuka nav informējusi, kurp dzīve viņu vedīs tālāk.

"Delfi" jau vēstīja, ka 27 gadus vecā skaistule ir viena no slavenākajām Ukrainas influencerēm. Sākoties karam, viņa saņēmusi gūzmu pārmetumu, ka nav nosodījusi Vladimira Putina realizēto politiku; Stužuka arī nav tiešā veidā nosodījusi karu, taču vairākkārt teikusi, ka iestājas par mieru pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!