Foto: Publicitātes foto

Pēc nepilnu pusgadu ilgām attiecībām izjukušas šovā TV zvaigzne iepazīto jauno ekrāna censoņu Martas Grīsles un Dzintara Neimaņa (abi attēlā) attiecības. Vēl nesen abi sociālajos tīklos dalījās kopīgos pārdzīvojumos, bet nu kopbildes izdzēsuši un ziņo, ka ir brīvi.

To, ka Marta un Neimanis vairs nav kopā kā pāris, novērojuši viņu bijušie šova kolēģi, kuri DELFI Izklaidei atklāj, ka šovbiznesa tusiņos abi "staigājot tādi savādi".

Arī sociālajos tīklos abi nomainījuši savu attiecību statusu, izdzēsuši kopīgos foto un pat pārtraukuši draudzību viens ar otru.  Dzintars sociālo tīklu sekotājiem ziņo, ka ir brīvs puisis, bet Marta savu attiecību statusu nav norādījusi.

Jauno talantu mīlasstāsts sākās pagājušā gada rudenī šovā TV zvaigzne. Abi ieskatījās viens otrā drīz pēc satikšanās un desmit šova nedēļu laikā paguva gan nokaitināt skatītājus ar nemitīgu maigošanos, gan pašķirties, lai drīz atkal saietu kopā.

Kliedējot skatītāju bažas par to, ka ekrāna romāniņš bijis tikai instruments fanu uzmanības piesaistīšanai, Marta un Neimanis attiecības turpināja arī pēc šova. Abi kopā sagaidīja Ziemassvētkus un Jauno gadu, bet Valentīna dienā Neimanis Martai dāvāja sava dzīvokļa atslēgas.

Nu skaistajam stāstam ir beigas - Marta un Neimanis pievienojas tam nu jau visai prāvajam pārīšu skaitam, kuru attiecības sākās TV šovā un izira drīz pēc tā. Starp šiem jauniešiem jau ir Sabīne Berezina un Kristaps Pujāts, latviešu Bībers un Ilzīte un citi jaukumiņi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!