Foto: Vida Press

Gadsimtu mijā TV skatītāji arī Latvijā iepazina Džoniju Noksvilu – izskatīgo kaskadieri no MTV triku šova "Jackass". Amerikāņu tabloīdi šodien ziņo par viņa laulības beigām.

Filips Džons Kleps, profesionāli pazīstams kā Džonijs Noksvils, ir amerikāņu kaskadieris, triku izpildītājs, aktieris, cīkstonis un filmu veidotājs. Vislabāk viņš pazīstams kā līdzautors un zvaigzne MTV realitātes triku šovam "Jackass", kas tika demonstrēts no 2000. līdz 2002. gadam.

51 gada vecumā Noksvils nolēmis šķirt savu laulību, kas ilga 12 gadus un tajā dzimuši divi bērni – dēls un meita. Kā ziņo "Page Six", Noksvils ar sievu Naomi Nelsoni nedzīvo zem viena jumta jau kopš pērnā gada septembra.

Tabloīdam TMZ zināms, ka šķiršanās iesniegumā aktieris arīdzan norādījis, ka vēlas aizgādniecības tiesības pār bērniem, kuri ir 11 un 10 gadus veci.

Interesnti, ka vēl pērnā gada augustā Noksvils internetā publiski sveica savu sievu dzimšanas dienā, rakstot: "Daudz laimes manai mīlai un gaismai, burvīgai sievai un skaistai mammai. Tu esi saule manās acīs, ļoti tevi mīlu!"

Noksvilam šī būs dzīvē otrā šķirtā laulība. No 1995. līdz 2008. gadam – tieši "Jackass" slavas laikā – viņš bija precējies ar pirmo sievu Melāniju, kas dāvāja viņam meitu, kura, maza būdama, arī filmējās šovā. Ar otro sievu Nelsoni viņš apprecējās 2010. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!