Foto: Publicitātes foto

Savulaik kā dažādu televīzijas šovu vadītāja popularitāti ieguvusī Jana Duļevska (attēlā) līdz ar pavasara iestāšanos piekritusi jaunai avantūrai un kļuvusi par aptieku tīkla A Aptieka reklāmas "seju".

"Šajā gadsimtā, kad apkārt valda stress, nepārtraukts laika trūkums un nežēlīgs darba ritms, kas pamatīgi iedragā arī cilvēku veselību, aptiekas arvien ir vieta, kurā cilvēks to atkal var atgūt.

Aptiekas mūsu dzīvē nemainīgi asociējas ar pozitīvo - tās ir neaizstājamas neatliekamās situācijās un palīdz, kad jūtamies novārguši un slikti," lēmumu kļūt par aptiekas reklāmas tēlu skaidrojusi Duļevska.

Viņa arī pastāstījusi, ka pati aptiekās iegriežas regulāri - gan tad, kad noķerts kāds pamatīgāks vīruss, kad bez zālēm nav iespējams iztikt, gan lai iegādātos dažādus profilaktiskos un homeopātiskos līdzekļus ģimenei.

Duļevskas un hokejista Rodrigo Laviņa ģimenes mājas aptieciņā vienmēr ir tādi medikamenti kā Paracetamols un Faringospray, kā arī acu pilieni, bet ikdienā, lai uzturētu veselību, Jana nekādus īpašos pasākumus neveic.

"Ar īpašām brīnumreceptēm neaizraujos. Veselīgs uzturs un regulāras fiziskās aktivitātes svaigā gaisā - kaut neliela pastaiga - palīdz uzturēt gan labu formu, gan možu garu," stāstījusi Duļevska.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!