Foto: Privātais ahīvs
Naktī no pirmdienas uz otrdienu Ņujorkā norisinājās ikgadējā MTV Mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonija, kurā pulcējās pasaulslavenas popa un šovbiznesa zvaigznes. Pasākumu apmeklēja arī latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa brāļa Jāņa Porziņģa mīļotā sieviete, amerikāņu modele Gabriela Nerija.

Gabriela savas gaitas prestižajā ceremonijā aktīvi dokumentējusi "Instagram" tīklā un naski dalījusies gan ar īsajiem video stāstiņiem, kas izdzēšas pēc 24 stundām, gan bildēm.

Kā liecina Porziņģa līgavas publiskotie kadri, viņa darbojusies aizkulisēs un veikusi dažādus svarīgus darbiņus – pavadījusi zvaigznes līdz skatuvei, kā arī balvu pasniedzējiem nodevusi sudrabotās statuetes, kas tiek pasniegtas uzvarētājiem dažādās nominācijās.

"Jūtos ļoti svētīta šeit atrasties," saviem "Instagram" sekotājiem vēstījusi Gabriela, kura vakara gaitā sastapusi daudzus popmūzikas grandus.

Tā, piemēram, Gabriela īsajos video stāstiņos padalījusies ar kadru, kurā iemūžināts, kā viņa līdz skatuvei pavada populāro reperi Cardi B, kura, starp citu, nesen kļuva par māmiņu.

Tāpat arī Gabriela satikusi mūziķi Leniju Kravicu, ar kuru tapusi iemūžināta kopīgā foto. "Brīnišķīga nakts, strādājot kopā ar visiem šiem skaistajiem, talantīgajiem cilvēkiem," bildes aprakstā vēstījusi modele.

View this post on Instagram

Decide that you want it more than you are afraid of it! VMA’S tonight!! Feeling overly blessed 💗 Thank you @vmas for having me

A post shared by GABI (@gabriellekniery) on Aug 20, 2018 at 6:01pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!