Foto: Privātais arhīvs
Laulības trešajā gadā tumši mākoņi savilkušies basketbolista Jāņa Timmas savienībā ar dziedātāju Annu Sedokovu. Šobrīd katrs atrodas savā valstī – viņš ASV, viņa – Krievijā, un "Instagram" īsajos video abi apmainījās ar replikām.

Vēl maijā dziedātāja Sedokova internetā publiski teica mīļus vārdus par savu "vislabāko vīru pasaulē", taču nu Timma devis mājienu, ka starp abiem noticis pamatīgs strīds.

Latviešu basketbolists, neiedziļinoties detaļās, vēsta: "Tikko piedzīvoju dažas sliktākās stundas savā dzīvē. Vairs man nav, ko teikt. Jūs par to uzzināsiet drīz vai varbūt nekad. Ceru, ka nekad," saviem 443 tūkstošiem instagrama sekotāju pauda viņš.

Jau drīz vien šo "storiju" apspēlēja arī Sedokova, rakstot: "Tas pats..." Šis dāmas vēstījums Timmam lika iekarst vēl vairāk un viņš atbildēja: "Tas pats? Tu te runā personiski. Nav tas pats. Dari, ko gribi," noskaldīja 30 gadus vecais sportists, kurš līdz šim savu sievu gluži vai uz rokām nēsājis.

Smalkākos paskaidrojumos par notikušo mīlnieki nav iegrimuši. Timma savai sievai vairs neseko "Instagram".

Pāris ikdienā dzīvo kopā Maiami, taču tagad dziedātāja viesojas Maskavā, kur rosās skaņu ierakstu studijā un paralēli viesojas arī saviesīgos pasākumos. Timma palicis mājās ASV.

Kā zināms, basketbolists ar Kijivā dzimušo krievu dziedātāju Sedokovu salaulājās 2020. gadā, Timma ir viņas trešais vīrs.
Sedokovai ir trīs bērni, no kuriem jaunāko audzina arī Timma. Savukārt Timmas dēlēns Kristians aug Latvijā, pa retam paviesojoties pie tēva Amerikā. Timmas bijusī sieva Sana šopavasar apprecējās ar futbolistu Mārci Ošu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!