Foto: Mango
Eiropas čempionātā basketbolā Šauļos vienam no komandas līderiem Jānim Blūmam (attēlā) ne viss izdevās, kā iecerēts, taču sava ķermeņa kopšanā 29 gadus vecais sportists, šķiet, ir sasniedzis pilnību.

"Savai ārienei sāku sekot jau pusaudža gados: 12 gadu vecumā man bija iespaidīgs kosmētikas maks. Es uzskatu, ka dažādām kosmētikas procedūrām jākļūst par ierastu lietu ikvienam mūsdienu vīrietim. Vēl jo vairāk sportistam - cilvēkam, kuru baro viņa paša ķermenis," intervijā žurnāla L'Officiel septembra numurā stāstījis Blūms.

Viņš uzskata, ka sportisti mūsdienās nav mazāk populāri par šovbiznesa zvaigznēm, tāpēc viņiem arī atbilstoši jāizskatās. Blūms esot brīvs no kompleksiem, kas piemīt daudziem mūsdienu vīriešiem, kuri gribētu sevi kopt, bet baidās, ka viņiem tiks pārmesta novirze no īstas vīrišķības izpausmēm.

Līdz ar to Blūms par glaimojošu atzīst faktu, ka viņš tiek pieskaitīts tā sauktajiem metroseksuāļiem, un labprāt klāsta par sava kosmētikas maciņa saturu - tur ir Chanel šampūns, Homme Sport dušas želeja, Lancome mitrinošais sejas gels, Clinique dezodorants, Versace parfimērija utt.

No Latvijas produkcijas Blūms priekšroku dod Dzintara krēmam nogurušām kājām, bet lielākoties viņš iepērkas Spānijā, kur šobrīd spēlē Bilbao pilsētas klubā Iurbentia un dzīvo kopā ar sievu Lieni un diviem bērniem.

Blūmam vienmēr līdzi esot arī manikīra piederumu komplekts, un viņš par normu uzskata arī padušu un bikini zonas skūšanu. "Kājas tomēr neskuju, kaut gan mūsu [basketbolistu] aprindās ir arī tādi, kas to dara," stāsta populārais sportists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!