Foto: LETA

Sestdien, 5. jūlijā, greznas kāzas nosvinējis 42 gadus vecais motosportists un lauksaimnieks Jānis Vinters un viņa mīļotā sieviete – 26 gadus vecā agronome Signija Ogriņa, kura tagad pārgājusi vīra uzvārdā.

Kā vēsta izdevums Privātā Dzīve, laulību ceremonija notikusi Sesavas evaņģēliski luteriskajā baznīcā, bet svinības - Mežotnes pilī.

Pēc laulību ceremonijas jaunlaulātie uz svinību vietu devās ar motociklu, ko rotāja uzraksts Tikko precējušies, tad pārsēdās pajūgā, bet visbeidzot lidoja ar helikopteru.

Kāzu svinības norisinājās divas dienas - līdz svētdienas vakaram, un uz tām bija uzaicināti pāra tuvākie radi un draugi.

Sestdien kāzas vadīja Baiba Sipeniece-Gavare un Valters Krauze, bet par muzikālo noformējumu rūpējās Kristapa Krievkalna grupa, Aija Andrejeva un Daumants Kalniņš.

Savukārt svētdien svinību vadītāja pienākumus pārņēma aktieris Ainārs Ančevskis, bet par mūziku rūpējās aktieris Varis Vētra un vijolnieks Raimonds Ozols.

Vinters bijis precējies divas reizes - pirmā laulība ilga gadu, otrajā tika nodzīvoti 13 gadi. Jānis ir trīs meitu tēvs, un abi viņi ir dēla Artūra vecāki.

Attiecības ar Signiju Vinters uzsāka 2008. gadā, kad meitene viņam palīdzējusi atveseļoties pēc Apvienotajos Arābu Emirātos notiekošajā Desert Challenge gūtās smagās mugurkaula traumas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!