Foto: DELFI

Par Sergeja Kondrašina pēdējā erotiskā kalendāra aprunātāko tēlu kļuvis androgīnais modelis Jaroslavs Barišņikovs (attēlā) – jaunais vīrietis fotogrāfijā paver skatieniem visnotaļ sievišķīgas formas krūti. Puisis atklāj patiesību par savām krūtīm, kas pēkšņi satraukušas tik lielas tautas masas.

"Uzreiz varu pateikt, ka nelietoju nekādus hormonus. Tas viss sanāca netīšām, un man pašam bilde bija kā neliels šoks, jo redzēju to tikai prezentācijā," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Jaroslavs. Puisis dažādu apsvērumu dēļ ilgi domājis, līdz piekritis pozēt erotiskajam kalendāram.

"Vienu dienu, drīz pēc iziešanas no šova TV zvaigzne, man zvanīja Sergejs Kondrašins un jautāja, vai es bildēšos viņa kalendāram. Es samulsu - pa pliko? Teicu, ka pārzvanīšu, bet nezvanīju viņam trīs dienas, jo visu laiku domāju," piedāvājumu atceras Jaroslavs.

Galu galā puisis piekritis, bet ar norunu, ka viņam pašam tiek dota iespēja radoši izpausties sesijas laikā - Jaroslavs pats veidojis savu stilu, izlēmis, kādām jābūt gaismām un visai noskaņai.

Viņš izlēmis pozēt nevis pavisam kails, bet gan radīt noslēpumainu efektu, daļēji aizsedzot augumu ar kažoku, tādējādi ietverot bildē arī skandalozu vēstījumu par to, ka atbalsta kažokādu nēsāšanu.

"Tā bija mana pirmā atkailinātā foto sesija. Sergejs pēc tam man zvanīja un ziņoja, ka rezultāts esot fantastika. Gaidīju, kad man atsūtīs gatavo bildi, bet to tā arī nesaņēmu līdz pašai prezentācijai," smejas modelis, atklājot, ka foto ieraudzīšana jau gatavā formātā viņam pašam arī bijis pārsteigums.

"Es sapratu, ka ir jābeidz rīt. Šogad man sanāca atkāpties no modeļu diētas - atļāvos baudīt ēdienu un dzīvi, ēdot visu, ko gribas. Kājas man joprojām ir tievas, bet ķermeņa augšdaļu slēpu drēbēs. Nu visiem ir redzams, ka viss mans liekais svars aizgājis krūtīs," savas aprunātās krūts noslēpumu atklāj Jaroslavs.

Viņš gan liekā svara tēmai pieiet veselīgi. Jaroslavs godīgi atzīstas, ka ar skolas laikā uzsākto badošanos bijis aizgājis par tālu. "Gribēju nomest divus kilogramus, bet tas aizgāja slimībā. Kļuvu arvien kaulaināks, apkārtējie cilvēki sāka uztraukties, vai ar mani viss kārtībā.

Šogad beidzot atkāpos no šīs diētas. Un, kas tur ko slēpt, šova laikā vēl vairāk uzbarojos - tur, slēgtajās telpās, mēs visi uzbarojāmies. Pēc Ziemassvētkiem sākšu ieturēt veselīgu diētu, apsveru iespēju iet uz sporta zāli. Mans mērķis, protams, nav iegūt sešpaku, bet gan uzlabot ķermeņa vispārējo tonusu.

To, ka man nepieciešams sports, sapratu TV zvaigznē. Lai gan treniņos svīdu kā cūka un bija ļoti smagi, tā sajūta pēc tam bija to vērta," spriež Jaroslavs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!