Pašmāju modes sfēras darbonis un stila lietpratējs Jaroslavs Barišņikovs ir viens no tiem sabiedrībā zināmajiem ļaudīm, kas neslēpj savu netradicionālo seksuālo orientāciju. Jau labu laiku viņam ir attiecības ar vīrieti vārdā Kārlis Sīlis (abi attēlā), un abi jau apspriež precību plānus.

Tiesa, starp Jaroslavu un Kārli nebija mīlestība no pirmā acu skatiena. Abi savu iepazīšanos nodēvējuši par sava veida nejaušību.

Pirmdienas vakarā kanālā "STV Pirmā!" pirmizrādi piedzīvoja jaunais realitātes šovs "Slavenības. Bez filtra", kurā skatītājiem savā privātajā dzīvē ielūkoties ļauj vairāki populāri latvieši, tostarp arī Jaroslavs un Kārlis.

Šova pirmajā sērijā pāris atklāja savu iepazīšanās stāstu. Abiem savulaik paticis viens un tas pats vīrietis. Kā skaidrojis Jaroslavs, viņi ar Kārli tolaik "pataisīti par klauniem", un abi nolēmuši satikties aci pret aci, lai izrunātos.

Jaroslavs pret Kārli izjutis milzu dusmas, viņu ienīdis un vēlējies salauzt viņam kaulus. Kā atzinis stila lietpratējs, "manī bija ieslēdzies kaut kas ļauns". Abu sarunā izskanējuši apvainojumi un dažādas rupjības.

Lai gan saruna nav noslēgusies uz draudzīgas nots un abu komunikācija bijusi dīvaina, kādā vientuļā vakarā Jaroslavs Kārli impulsīvi uzaicinājis uz kino, un pēc filmas noskatīšanās abi sapratuši, ka viņiem kopā ir interesanti.

Kā skaidrojis Jaroslavs, viņu attiecības balstās uz uzticību, kas, viņaprāt, arī ir pats svarīgākais.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!