Foto: Vida Press

Šonedēļ medijus pāršalca vēsts, ka pašķīries par aizgājušās vasaras pašu karstāko pārīti dēvējamie amerikāņu dziedātāja Teilore Svifta un aktieris Toms Hidlstons (abi attēlā). Mediji turpina vētīt, kurš bijis šķiršanās ierosinātājs.

Lai gan izdevuma "US Weekly" rīcībā bija nonākusi informācija, ka šķiršanās iniciatore bijusi Svifta, jo viņa neesot jutusies ērti, ka Hidlstons vēlas attiecības padarīt pārāk publiskas un uzaicinājis dziedātāju kopā doties uz "Emmy" ceremoniju, jaunākās ziņas liecina, ka patiesībā aktieris pārtraucis attiecības.

Pirms tam izskanēja runas, ka dziedātājai radušās aizdomas, vai tik britu aktieris viņu vienkārši neizmanto popularitātes gūšanai un tēla spodrināšanai. Tas pāra starpā raisīja strīdus, tomēr vairāki Hidlstona draugi apgalvojuši, ka ne tikai dziedātājai radušās šaubas par attiecību nākotni.

Kāds tuvs Hidlstona draugs un teātra režisors izdevumam "Heat Street" pastāstījis, ka aktieris bijis šķiršanās ierosinātājs. Viņam gluži vienkārši Svifta esot apnikusi, savukārt romantiskā dzirksts pēc trīs mēnešus ilgajām attiecībām strauji noplakusi.

Hidlstons saviem draugiem stastījis, ka viņš pamazām esot no Sviftas attālinājies, jo viņam attiecības sākušas šķist garlaicīgas. Arī vairākas iepriekšējās aktiera attiecības esot beigušās līdzīgi – pēc pāris mēnešiem viņam partnere apnikusi.

Šī iemesla dēļ Hidlstona draugu pat mēdzot viņu paķert uz zoba par "trīs mēnešu likumu" – tieši pēc tik ilga laika aktierim parasti apnīk viņa draudzenītes.

Attiecībām esot pielikts punkts pirms pāris nedēļām. Šķiršanās notikusi attālināti – pa telefonu.

Atgādinām, ka jūnijā pēc gandrīz pusotru gadu ilgām attiecībām Svifta pašķīrās no skotu izcelsmes dīdžeja Kelvina Harisa. Drīz vien dziedātāja mierinājumu rada Hidlstona skavās, un paparaci abus vairākkārt pieķēra kopā.

Arī pats aktieris medijiem vēlāk apstiprināja, ka ir kopā ar Sviftu. Tiesa, tagad, kad abi izšķīrušies, daudzi ar nepacietību gaida kādu jaunu Teilores hitu. Viņa, kā zināms, pēc šķiršanās veltījusi pa dziesmai katram savam bijušajam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!