Foto: Mango

Hokeja komandas Dinamo Rīga aizsargs Jēkabs Rēdlihs un viņa laulātā draudzene Ieva (abi attēlā) šonedēļ kļuvuši par vecākiem savam pirmajam bērnam – sieva hokejistam dāvājusi meitiņu.

Kā vēsta Dinamo Rīga komandas oficiālā mājaslapa, mazulīte pasaulē nākusi 10. oktobrī, un laimīgie vecāki savai pirmdzimtajai devuši vārdiņu Katrīne.

Jēkabs ar savu mīļoto sievieti, masāžas salona Degero īpašnieci Ievu Zvaigzni attiecības uzsāka pirms vairāk nekā četriem gadiem, bet gredzenus abi mija aizvadītā gada vasarā.

Šī gada pavasarī žurnālam Marta hokejists uz jautājumu par to, cik bērnus viņi ir ieplānojuši, piesardzīgi minējis, ka iesākumā jāpārliecinās, kā veiksies ar viena mazuļa audzināšanu, un tad jau varēšot domāt arī par otro un trešo, un šim viedoklim piekritusi arī viņa sieva.

"Būs tik, cik stārķis atnesīs. Tā kā pati esmu vienīgais bērns ģimenē, tad, protams, vienmēr esmu teikusi - vienu un izlutinātu. Bet droši vien prātīgāk būtu domāt par diviem jaunībā un tad pēc 30 - par trešo," skaidrojusi Ieva, bet Jēkabs atzinis, ka līdz atvases nākšanai pasaulē par viņu bērniņu uzskatāms ģimenes mīlulis sesks Sardelīte.

Jēkabs ir pēdējais no Rēdlihu brāļiem, kurš kļuva par tēti - Jēkaba jaunākā brāļa Miķeļa un viņas sievas Līvas ģimenē aizvadītā gada vasarā pasaulē nāca meita Justīne, bet vecākā brāļa Krišjāņa un viņa sievas Ivetas ģimenē aug piecus gadus vecā Lauma un divus gadus vecais Mārcis.

Foto galerijā: brāļi Rēdlihi ar savām laulātajām draudzenēm. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!