Foto: Didzis Grodzs
Aprīļa vidū pašmāju publisko telpu pāršalca vēsts, ka izjukusi Rīgas mēra Nila Ušakova un viņa sievas Jeļenas (attēlā) laulība. Kamēr daļa sabiedrības joprojām nespēj attapties no pārsteiguma, galvaspilsētas bijusī pirmā lēdija demonstrē apskaužamu mieru un bauda aktīvu saviesīgo dzīvi.

To, ka pāris nolēmis šķirties, Ušakovs pavēstīja publiskā paziņojumā savā Facebook profilā. Tāpat viņš arī piebilda, ka abiem ar Jeļenu saglabājušās ļoti draudzīgas attiecības, kas arī apliecinājās aprīļa beigās, kad Nils apmeklēja izstādes atklāšanu savas bijušās sievas kafejnīcā.

Neilgi pirms ziņām par šķiršanos Jeļena ļāvās jaunam izaicinājumam un atjaunotajā Spīķeru kvartālā atvēra pati savu kafejnīcu - mākslas telpu Cafe Dali, un šobrīd jaunā un daudzsološā sieviete visu savu laiku velta tam, lai bizness plauktu un zeltu.

Tāpat Jeļena nesmādē arī saviesīgu pasākumu apmeklēšanu, un maija sākumā viņa paviesojās mākslas galerijā Kim?, kur norisinājās izstādes NF piedāvā: no A uz BĒ uz CĒ līdz D atklāšana.

Grūti nepamanīt, ka pēdējā laikā Rīgas mēra bijusī sieva kļuvusi vēl žilbinošāka nekā agrāk - viņa mainījusi savu matu sakārtojumu, un arī ģērbšanās stils kļuvis pārdomātāks un detaļās interesantāks nekā laikā, kad viņa bija Rīgas pirmā lēdija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!