Foto: LETA
Lai gan ierasts, ka veikt ķirurģiskus uzlabojumus savā izskatā biežāk izvēlas tieši daiļā dzimuma pārstāves, arī kungi nereti izmanto šo veidu, lai atgūtu jauneklīgāku izskatu, un tagad viņu pulciņam pievienojies iemīļotais dažādu TV un radio raidījumu vadītājs Andris Freidenfelds jeb Fredis (attēlā).

Šī gada sākumā Fredis piedzīvojis izmaiņas - pazudušas grumbiņas, maisiņi un loki zem viņa acīm, un žurnālam Kas Jauns populārais joku plēsējs nav noliedzis, ka viņam veikta plakstiņu pacelšanas operācija.

Tiesa, no sīkākiem komentāriem par to, kāpēc viņš pieņēmis šādu lēmumu, Fredis atsacījies, norādot, ka viņš jau labu laiku ir prom no "lielās zīmēšanās šovos" un pēc popularitātes neraujoties, kā arī bildis, ka par šādā lietām "vīrieša cilvēkam" nav jārunā.

Lai gan 53 gadus vecais radio dīdžejs pats gūlies zem skalpeļa, viņš nedomā, ka tagad varētu kļūt par piemēru citiem kungiem doties pie plastikas ķirurga - šī izvēle paliek katra cilvēka paša ziņā.

"Griezt nost vai ne plakstiņu lieko ādu, tas tiešām ir ļoti individuāls jautājums. Es jutos labi pirms tam un jūtos labi arī tagad. Tomēr sniegt rekomendācijas - tādu atbildību neuzņemos," žurnālam Kas Jauns norādījis Fredis, kurš nesen pievienojies arī jaundibinātajai kustībai Sabiedrība pret kažokādām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!