Foto: DELFI

Pašmāju uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš (attēlā) šovasar piedzīvojis negaidītu pavērsienu savā dzīvē – viņš sastapis savu nu jau pieaugušo meitu, par kuru neko nav zinājis.

Kā vēsta izdevums "Kas Jauns", Krūmiņš pirms dažām nedēļām saņēmis zvanu no svešinieces, kura ieradusies no ārzemēm un uzņēmēju aicinājusi uz tikšanos. Pie pusdienu galda sieviete paziņojusi, ka viņas māte apgalvojusi – Krūmiņa kungs ir viņas tēvs.

Iesākumā uzņēmējs pret šo ziņu bijis piesardzīgs, jo savulaik saskāries ar situāciju, kad kāda bijusī savu dēlēnu vēlējusies uzdot par Krūmiņa atvasi, bet tie izrādījušies meli. Tagad viss noskaidrojies, un DNS analīzes apstiprinājušas – sieviete patiesi ir viņa meita.

"Varu lepni paziņot – oficiāli tagad man ir dēls un divas meitas," žurnālam lielījies uzņēmējs.

Prieks par jaunatrasto atvasi esot vēl jo lielāks, jo 35 gadus vecajai sievietei ir divi bērni, kas Krūmiņu nu padara par septiņkārtēju vectētiņu.

Uzņēmējs ir apņēmies tuvāk iepazīties ar tālumā augušo meitu, un arī sieviete gatavojas viesoties Latvijā, lai iepazītu jauno ģimeni. Komunikācijā ar viņu Krūmiņš ievēros to pašu taktiku, ko audzinot abus pārējos bērnus un mazbērnus.

"Naudu viņai nedošu, jo nauda briesmīgi samaitā cilvēku. Ja viņa vēlēsies, sniegšu iespēju mācīties, atkarībā no spējām un interesēm piedāvāšu veidot kādu biznesu," spriedis Krūmiņš.

"Nemaz nebrīnītos, ka nākotnē man uzrastos vēl kāds bērns. Dzīvē esmu daudz palaidņojies pa dažādām pasaules malām, tostarp Āfrikā. Bet bērns – tā ir lielākā dāvana. Ne velti viena no lietām, par ko man savā dzīvē patiešām ir žēl, – vairākām savām bijušajām sievietēm neaizliedzu veikt abortu," izdevumam "Kas Jauns" atzinies Krūmiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!