Foto: LETA
Pašmāju miljonārs Jūlijs Krūmiņš (attēlā) pēc Latvijas pirmā seksa muzeja apmeklējuma ir nedaudz vīlies - pēc viņa domām, daudz noderīgāk valsts attīstībai būtu Rīgas centrā ierīkot kārtīgu kvalitatīvu "sarkano lukturu" rajonu.

"Uz mani erotikas muzeja ekspozīcija īpaši lielu iespaidu neatstāja; teikšu godīgi - biju gaidījis ko vairāk," sarunā ar izklaides portālu Mango atklāj Krūmiņš, kurš uz muzeju bija aizvedis savu 19 gadus veco dēlu, lai puisis izglītojas seksa jautājumos.

"Es viņa gados jau biju puspasauli nomīlējis, bet dēls man tāds godīgs. Tad nu aizvedu viņu, lai paskatās," smejas miljonārs. Viņu pašu gan seksa rotaļlietas un kaili manekeni nesaistot - miljonārs mīlas dzīvē iecienījis visu dabīgo.

"Agrāk modē bija pornofilmas - visi skatījās, bet es kaut kā ne visai. Cilvēkam vajag dzīvu mīlestību. Es pats esmu labi dzīvojis, man bijusi ne viena vien sieviete," atklāti atzīst Krūmiņš. Viņam šķiet, ka tieši dzīvā erotika ir tas, ar ko vajadzētu papildināt Rīgas izklaides piedāvājumu.

"Rīgā vajag uztaisīt kaut ko tādu, kā Amsterdamā ir sarkano lukturu kvartāls - publiskas vietas, kurās darbojas dzīvas meitenes. Citādi Rīgā klusībā eksistē mazi saloniņi, bet kāpēc neizveidot kārtīgu kvartālu, kurā viss notiek pēc likuma - meitenēm tiek veiktas regulāras veselības pārbaudes un nav nekādas slēpšanās?

Tas Latvijai ienestu ļoti labu naudiņu, jo turīgie ārzemnieki šādā vietā noteikti labprāt atpūstos," uzskata pazīstamais miljonārs.

Viņš nesaprot, kāpēc valsts amatpersonas spītīgi turas pretī idejai Latvijā beidzot izveidot kvalitatīvu un prestižu sarkano lukturu kvartālu, tā vietā ļaujot eksistēt maziem, apšaubāmiem šāda tipa iestādījumiem.

"Šādu kvartālu vajadzētu veidot iebraucējiem labi pieejamā vietā nevis noslēpt 100 kilometru attālumā no Rīgas. Piemēram, centrāltirgus rajons būtu laba vieta," spriež Krūmiņš.

Viņš pats gan nebūtu šāda rajona patstāvīgais klients, jo arī citos veidos itin viegli varot atrast meiteni, ar ko baudīt mīlas priekus. "Paldies Dievam, man Rīgā netrūkst brūtes, kuras man neatsaka. Neesmu jau vairs jauns un īpaši skaists jau arī ne, bet, kamēr man ir daudz naudas, meitenes man neatsaka," smejas miljonārs.

Foto galerijā: atskats uz erotikas muzeja atklāšanas pasākumu Vecrīgā aizvadītajā nedēļā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!