Foto: F64

Viens no populārākajiem pašmāju uzņēmējiem Jūlijs Krūmiņš jau daudzus gadus saimniekojis savā lepnajā Baltezera villā Senču sils, bet tagad viņš pārvācies uz dzīvi Jūrmalā un neslēpj, ka labprāt pārdotu lielo namu.

"Pats dzīvot tur patiešām vairs nevēlos," žurnālam Kas Jauns pastāstījis Krūmiņš, kura ikdiena nu rit dzīvoklī Jūrmalā paša celtajā viesu mājā Malvīne, bet brīvdienas - lauku īpašumā Bauskā, kur kungs varot rosīties pa dārzu vai dīķī ķert vēžus.

100 kvadrātmetru plašajā dzīvoklī viņš jūtoties gana ērti, un 3000 kvadrātmetru lielā Baltezera villa Krūmiņam nemaz nepietrūkstot - tur tagad dzīvo uzņēmēja meita Maija, savs nams atvēlēts arī māsai Intai ar ģimeni, bet pārējās mājas izīrētas.

Tā kā aizvadītā gadsimta deviņdesmito gadu beigās celtajā villā, kuras 10 hektāru lielajā teritorijā ir strūklaka, tenisa korti, futbola laukums un pat mākslīgi izveidota Gūtmaņa ala uz salas, vairs nedzīvo ne pats uzņēmējs, ne lielākā daļa viņa ģimenes, tiek apsvērta iespēja to pārdot.

"Pagaidām pircējus vēl nemeklēju, arī īpašuma kopējā vērtība nav noteikta. Zinu tikai to, ka pārdošanas cena būtu mērāma desmitos miljonu eiro. Ja uzradīsies kāds pircējs, noteikti apsvēršu piedāvājumu. Tomēr šaubos, vai tuvākajā laikā tas notiks," izdevumam Kas Jauns atzinis Krūmiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!