Foto: Mango

Viens no pašmāju pazīstamākajiem politiskajiem konsultantiem Jurģis Liepnieks nedēļas izskaņā savā Twitter mikrobloga vietnē nācis klajā ar paziņojumu, atzīstot, ka dziedātāja Ella (attēlā) esat no tiem cilvēkiem, ar kuriem neesot nekā par ko runāt.

Pie šāda secinājuma Liepnieks nonācis pēc tam, kad viņš kopā ar žurnāla Klubs galveno redaktoru Juri Šleieru bija viesojies Ellas vadītajā Vecrīgas klubiņā Dstyle, lai gatavotu interviju žurnāla Santa jaunākajam numuram.

Liepnieks, kurš vienmēr izcēlies ar trāpīgiem reālās situācijas novērtējumiem, atzinis, ka pats šo interviju uzskata par "klamzīgu".

"Mēs tā centāmies nenodarīt viņai pāri, bet nu - reizēm ir cilvēki, ar kuriem vienkārši nav par ko runāt," savā Twitter profilā vīterojis polittehnologs, kuram šī bijusi pirmā tikšanās ar Ellu.

Intervijas laikā Liepnieks nav arī skopojies ar padomiem un ieteicis Ellai, sniedzot intervijas presei, "mēģināt domāt, ko runā", tādējādi izvairoties no pārmetumiem. (Tieši tādu pašu padomu šonedēļ Liepnieks tviterī devis arī Ērikam Stendzeniekam.)

Spriežot pēc publicētās intervijas teksta, arī pati Ella par interviju nav bijusi sajūsmā - viņa atzinusi, ka abi sarunu biedri ir acīmredzami kaujinieciski noskaņoti un liek justies kā policijas nopratināšanā - kad viņai tika uzdots jautājums, vai viņa kā sieviete iekāro politiķi Edgaru Jaunupu, dziedātāja atzina, ka šis jautājums ir bezjēdzīgs.

"Žurnālists nointervē cilvēku, un intervējamais kļūst par upuri. Es tagad tā jūtos. Jo šis jautājums ir pilnīgi bez jēgas," atzina Ella un neslēpa, ka, viņasprāt, vismaz desmit procenti no sarunas bijis "bulšits".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!