Polittehnologs Jurģis Liepnieks (attēlā) aizvadītās nedēļas nogalē savus Twitter sekotājus informēja, ka beidzot ir pievienojies populārā Facebook tīkla lietotājiem, un aicināja visus aplūkot viņa publicētos fotoattēlus.

Starp galerijām, kurās atrodamas gan Liepnieka bērnības un jaunības attēli, gan spilgtākie kadri no dažādiem ceļojumiem un citiem svarīgiem dzīves notikumiem, ir arī galerija ar nosaukumu Weeds, kurā Liepnieks redzams, Amsterdamā kāri smēķējot marihuānu.

Šādu fotogrāfiju publicēšana gan īpaši nepārsteidz, jo Liepnieks jau gadiem ilgi ir viens no redzamākajiem marihuānas legalizācijas aizstāvjiem Latvijā, kurš, šķiet, nelaiž garām nevienu iespēju paust savu labvēlīgo attieksmi pret šo apreibināšanās veidu.

Atšķirībā no daudzām citām publiskām personām viņš arī nav slēpis faktu, ka dzīves laikā paniekojies ar daudzām citām apreibinošām vielām, bet oktobra vidū viņš dalījās novērojumā, ka "tik daudz narkotiku Rīgā nekad nav bijis". Tiesa, viņš pieļāva, ka šāds secinājums skaidrojams ar viņa paziņu loka izmaiņām.

Savukārt pagājušajā gadā intervijā žurnālam Playboy Liepnieks stāstīja, ka marihuānas iedarbībā viņš kļūst laimīgs, mierīgs un stulbi apmierināts, kā arī par visu ķiķina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!