Foto: Privātais arhīvs

Šonedēļ producents un menedžeris Juris Millers piedzīvojis lielu pārsteigumu – atklājies, ka viņam ir māsa, par kuras eksistenci viņš līdz šim nav zinājis. Kā izrādās, abi tikušies jau bērnībā, taču viņš nemaz nav nojautis, ka abus saista radnieciskas saites.

"Viņa mani uzmeklēja un atklāja, ka ir mana māsa. Sākām sarakstīties, un viņa atsūtīja bildi, kura tapusi agrā bērnībā, kad man bija aptuveni trīs gadi. Šajā attēlā esam redzami abi kopā. Nespēju noticēt, ka kaut kas tāds vispār ir iespējams. Pats nemaz neatcerējos, ka šāda bilde tapusi.

Tēvs apstiprināja, ka man patiešām esot māsa, taču neatklāja, kādēļ visus šos 35 gadus no manis to bija slēpis. Lai gan man nebija pat mazākās nojausmas par viņas eksistenci, izrādās, ka šī sieviete bija vairākkārt sazinājusies ar mūsu tēvu un arī zināja, ka esmu viņas brālis," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Millers.

Šobrīd populārā pašmāju producenta māsa mitinās Maskavā, taču pirms tam viņa dzīvojusi dažādās valstīs. Kā atklāj Juris, viņa esot ļoti darbīga sieviete, kura audzina meitiņu.

"Tiklīdz man radīsies šāda iespēja, es lidošu uz Maskavu, lai viņu apciemotu. Noteikti turpināsim uzturēt kontaktus un sazināties. Vēlos ar viņu iepazīties.

Jāatzīst, ka šis notikums man ir ļoti liels pārsteigums. Manī valda tādas emocijas. 35 gadus neko nezinu, un pēkšņi izrādās, ka man ir māsa. Vēl vairāk - esmu onkulis. Līdz šim domāju, ka kaut kas tāds notiek tikai Holivudas filmās," noslēgumā saka Millers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!