Foto: Privātais arhīvs

Permanentā grima meistare un influencere Juta Valdmane apprecējusies ar Amerikas latvieti Juri Kupri. "Kādreiz mājas ir persona," par šo laimīgo notikumu savā "Instragam" profilā, kuram seko 77 tūkstoši cilvēku, paziņojusi Juta ar atbilstošu fotogrāfiju no Manhetenas, Ņujorkas.

Juta Valdmane, kura, lai gan šķīrusies no iepriekšējā vīra Ginta Valdmaņa, "Instagram" vietnē turpina saimniekot ar viņa uzvārdu. Arī Kuprim aiz muguras ir jau viena laulība.

Jutas jaunais laulātais ir būvniecības uzņēmuma vadītājs Juris Kupris un pērn ir ieguvis Latvijas pilsonību. Abiem ir plāns sapelnīt dzīvē naudu un vecumdienas noteikti pavadīt Latvijā.

Kā iepriekš atzina Juta, viņa, iespējams, Kupri satikusi jau iepriekšējā dzīvē, proti, ceļojot pa Romu, viņu pārņēmusi sajūta, ka šeit viņa reiz dzīvojusi. Kā izrādījies vēlāk sarunā ar savu mīļoto, viņam šajā pilsētā bijušas precīzi tādas pašas sajūtas.

Pāris sācis satuvināties īsi pēc Valdmanes šķiršanās no vīra, kurš, starp citu, Juri un Jutu arī savulaik iepazīstināja. Sākumā tās bijušas attāluma attiecības, bet vēlāk, pārvarot Covid-19 pandēmijas liktos ceļošanas šķēršļus, abi tomēr satikās ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!