Foto: Privātais arhīvs

Latviešu basketbolists, Maskavas apgabala "Himki" spēlētājs Jānis Timma savas karjeras sasniegumiem nu var pieplusot arī dalību mūzikas videoklipā.

Valentīndienā, 14. februārī, Krievijā populārā ukraiņu izcelsmes dziedātāja internetā ievietoja sava svaigākā darba video. Iznācis klips Sedokovas dziesmai "Игристое, Детка!", kurā sava loma tikusi mākslinieces mīļotajam Jānim Timmam.

Stāstā Timma tēlo policistu, kurš aptur Sedokovas vadīto auto un sāk viņu pārbaudīt. Ātri vien starp abiem uzsprakšķ mīlas un erotikas dzirksteles, un abi vienojas kaislīgā skūpstā – te stāvus, te uz policijas motocikla.

Pati Sedokova par jaunāko veikumu mūzikas lauciņā teic, ka klips "nav tikai skaista bildīte", bet gan stāsts par patiesu kaisli un mīlestību starp diviem cilvēkiem – viņu un Jāni.

Annas Sedokovas dziesmas klips "Игристое, Детка!" platformā "YouTube" dažu dienu laikā ticis skatīts jau vairāk nekā 800 000 reižu.

"Delfi" jau vēstīja, ka Timma un Sedokova ir kopā kopš 2019. gada. Romāns sācies laikā, kad latviešu basketbolists vēl bija saistīts ar laulības saitēm. Sedokova un Timma īpaši aktīvi ir sociālajos tīklos, par savu mīlestības laimi un privāto dzīvi savus sekotājus informējot gluži vai katru dienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!