Foto: Vida Press

Amerikāņu sabiedrības dāma un TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana alkst uzmanības un, lai to saņemtu, nekautrējas izrādīt savas sievišķās formas. Protams, tas arī mudina cilvēkus apspriest viņas izskatu un minēt – cik šajā izteiktajā "smilšu pulksteņa" figūrā ir dabiskuma un cik mākslīgi veidota skaistuma.

Plašākai sabiedrībai Kima kļuva zināma 2008. gadā kā tolaik slavenās skaistules un ballīšu karalienes Parisa Hiltones maz zināmā draudzene. Lēnām un mērķtiecīgi viņa no otrā plāna lomas nonāca priekšplānā – ja par Parisu reti kad dzirdami kādi jaunumi, tad Kima Kardšjana šobrīd ir viena no karstākajām pasaules slavenībām. Daudzi gan apgalvo, ka toreizējā Kima krietni atšķiroties no tagadējās skaistules.

2014. gadā pēc kārtējā atklātā selfija, kur iemūžināta viņas iespaidīgā pēcpuse, raisījās asas diskusijas par formu dabiskumu. Faniem šķita, ka pēc meitas Nortas dzimšanas Kima palielinājusi dibena apjomu. Kardašjana apgalvoja, ka tās esot pilnīgas muļķības un novēla vainu uz grūtniecības svaru: "Paņēmuši bildes, kur esmu septiņus kilogramus vieglāka (pirms bērna), un salīdzina mani tagad! Man vēl joprojām ir svars, ko zaudēt!"

Viņa gadiem neatzina, ka būtu veikusi kādas manipulācijas, lai iegūtu tik izteiksmīgu pēcpusi, bet nesen kādā tiešraidē faniem netīšāām atklāja, ka Losandželosā viņa apmeklējusi "Cedars-Sinai" klīniku, lai veiktu kortizona injekcijas.

Pirms tam gan, lai pierādītu apaļumu dabiskumu, viņa šovā "Keeping Up With The Kardashians" devās pat veikt rentgenu, kur implanti neuzrādījās. Daudzi eksperti tomēr netic Kimas apgalvojumiem un domā, ka tik izteiksmīgas formas nav dabiskas izcelsmes.

Plastikas ķirurgi pieļauj, ka Kima izmantojusi metodi, kad tiek atsūkti pašas taukaudi no citām ķermeņa daļām, piemēram vidukļa un ciskām, un tad injicēti pēcpusē. Pēc šādas manipulācijas, nekas arī neuzrādītos rentgenā.

Otra apspriestākā ķermeņa daļa ir deguns. Kima, kurai ir armēņu izcelsme, apgalvo, ka viņas deguns vienmēr bijis iemesls viņas zemajam pašvērtējumam. 2010. gadā viņa esot devusies uz konsultāciju pie plastiskā ķirurga, bet sabijusies un neesot piekritusi, jo iespējamā galarezultāta foto likuši viņai izskatīties ne pēc sevis.

Foto: Vida Press

Daudzi deguna "pirms un pēc" foto likuši turēt zvaigzni aizdomās par plastisko ķirurgu darbu, bet Kima vienmēr noliegusi šos apgalvojumus, aizbildinoties, ka dažādais izskats bildēs atkarīgs no tā, kā konturēta seja.

Vēl Kima Kardašjana tiek turēta aizdomās par tauku atsūkšanu, sevišķi aktuālas šī runas bijušas pēc dēla Seinta nākšanas pasaulē 2015. gada decembrī. Kima par šīm runām esot bijusi īpaši dusmīga, jo esot ļoti nopūlējusies treniņos un ievērojot diētu, lai atgūtu savu vēlamo figūru un svaru.

Viņa gan nenoliedz citas kosmētiskās procedūras, kas samazina celulītu un apmērus problēmzonās, bet, kas norit bez ķirurģiskas iejaukšanās. Kardašjanas cīņa ar celulītu uz dibena un ciskām pat vairākas reizes demonstrēta Kardašjanu ģimenes šovā.

Kā mainījusies Kimas figūra no 2006. gada līdz pat šodienai, var aplūkot viņas "Instagram" vietnē publicētajos foto:

#FBF Kourtney & Kim Taking Miami in 2007

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Mar 20, 2015 at 10:37am PDT

#FBF another Dominican moment! #2012

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 12, 2015 at 6:04pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!