Foto: Privātais arhīvs

Interneta vidē populārs kļuvis izaicinājums, kura ietvaros ļaudis dalās ar pirms desmit gadiem uzņemtām fotogrāfijām, un zibakcijā iesaistījusies arī viena no populārākajām latvietēm virtuālajā vidē, pasaulslavenā tetovētā modele Monami Frost, īstajā vārdā Irēna Straume.

5. janvārī Irēnai, kura jau daudzus gadus dzīvo Lielbritānijā, atzīmēja 25 gadu jubileju. Akcijas "10 Years Challenge" ("Desmit gadu izaicinājums") ietvaros viņa šonedēļ publiskojusi foto, kas ļauj novērtēt, kā viņa izskatījās 14 gadu vecumā un tagad.

Jau pirms desmit gadiem Monami vizuālais tēls bija spilgts, pamanāms un atšķirīgs no citiem vienaudžiem. Tiesa, tolaik viņas miesu vēl neklāja tik daudz tetovējumu, kas viņai vēlāk atnesa atpazīstamību visā pasaulē.

Kad Irēnai bija 15 gadi, viņa kļuva par māmiņu meitai Gabrielai. Vēlāk viņa kopā ar vīru, pazīstamo un pieprasīto tetovēšanas meistaru Anriju Straumi un atvasi pārcēlās uz Angliju. Modele šobrīd ir otrā mazuļa gaidībās.

Lai gan Monami savulaik nācies saskarties ar dažādām grūtībām un aizspriedumiem ne tikai par viņas izskatu, bet arī grūtniecību tik agrā vecumā, tas viss viņai nav traucējis kļūt par vienu no pieprasītākajām un slavenākajām tetovētajām modelēm pasaulē.

Arī sociālajos tīklos Monami var lepoties ar prāvu atbalstītāju pulku. Tā, piemēram, viņas "Instagram" foto blogam ir vairāk nekā 1,5 miljoni fanu.

View this post on Instagram

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on Jan 11, 2019 at 12:15pm PST

View this post on Instagram

Turned 25 today 🎉❤️☺️thank you for all your sweet birthday wishes 😘❤️❤️❤️

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on Jan 5, 2019 at 6:40am PST

View this post on Instagram

25 weeks 💛 can’t wait to hold her 💛

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on Dec 24, 2018 at 2:01am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!