Foto: F64

Populārais kailfoto meistars Aleksandrs Sokolovs gadiem ilgi bijis viens no pašmāju pieprasītākajiem erotisko bilžu fotogrāfiem, kura provokatīvie darbi sabiedrībā nereti izraisījuši arī pretrunīgu vērtējumu un sašutumu. Tiesa, šonedēļ mākslinieks nācis klajā ar paziņojumu, ka viņš nolēmis sevi izmēģināt jaunā ampluā.

Sokolovs ar sociālo tīklu starpniecību izplatījis paziņojumu, ka viņš nolēmis pirmoreiz mūžā sevi realizēt kā kāzu fotogrāfs.

"Es strādāju par fotogrāfu jau 19 gadus. Bet vēl joprojām neesmu fotografējis kāzas. Mana daiļrade mainās, es augu un attīstos. Ir pienācis laiks realizēt sevi kāzu fotogrāfijā.

Esmu daudz domājis, lasījis un gatavojies tai pirmajai reizei. Tās būs manas svarīgākās kāzas, kuras es atcerēšos visu mūžu. Mans atbildības līmenis būs 150%. Un arī klienti varēs lepoties ar to, ka tieši viņu ceremonija, bija "pirmās Sokolova kāzas"," savus atbalstītājus uzrunājis Sokolovs, aicinot ļaudis dalīties ar viņa ziņu un palīdzēt '"man zaudēt kāzu fotogrāfa nevainību".

Jāatzīmē , ka Sokolovs savu pikanto darbu un arī atklātības dēļ publiskajā telpā savulaik bija izpelnījies visnotaļ skandalozu slavu, bet pēdējos gados viņa vārds ziņu virsrakstos izskanējis daudz retāk.

View this post on Instagram

Es strādāju par fotogrāfu jau 19!!! gadus. Bet vēl joprojām neesmu fotografējis kāzas! Mana daiļrade mainās, es augu un attīstos. Ir pienācis laiks realizēt sevi kāzu fotogrāfijā. Esmu daudz domājis, lasījis un gatavojies tai PIRMAJAI REIZEI. Tàs būs manas svarīgākās kāzas, kuras es atcerēšos visu mūžu. Mans atbildības līmenis būs 150%... Un arī klienti varēs lepoties ar to, ka tieši viņu ceremonija, bija "pirmās Sokolova kāzas". Palīdzi man zaudēt kāzu fotogrāfa nevainību! Padalies ar ziņu vai ietago draudzeni vai draugu, kuri taisās precēties. Varbūt tieši ar viņiem sāksies jauns posms manā radošajā dzīvē! Vairāk info manā mājaslapā.

A post shared by Aleksandrs Sokolovs (@aleksandrssokolovs) on Jul 10, 2019 at 11:49am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!