Foto: Publicitātes foto
Aizvadītajā nedēļā izskanēja informācija, ka dziedātāja Jekaterina Elizabete Tindemarka jeb Katy Tindemark (attēlā) piedzīvojusi nopietnu strīdu ar savu vīru - zviedru uzņēmēju Rihardu Tindemarku, jo mūziķe bija piekritusi atkailināties uz vīriešu žurnāla vāka. Kā izrādās, krīzi izdevies pārvarēt un strīds atrisināts.

"Ehh, meitenes un puiši! Man ar vīru ir riktīgs pirmais kašķis piecu gadu laikā. Ilgi un kārtīgi visu pārdomājot, beidzot piekritu pikantai foto sesijai žurnāla vākam.

Un ko jūs domājat? Vīrs ņezašto nepiekrīt. Brīdināja, ka pateiks bye bye, ja piedalīšos," savos sociālajos tīklos draugus uzrunāja dziedātāja, taujājot pēc padoma, ko darīt.

Par to, ka strīds tiešām varētu būt nopietns, liecināja arī attiecību statuss, no kura mūziķe savā Facebook profilā bija dzēsusi vīru.

Kā pastāsta pati dziedātāja, strīds ar vīru nu ir atrisināts un šķiršanās noteikti nedraud - viņa nolēmusi neatkailināties citu vīriešu acīm.

"Atteicos no foto sesijas, lai saglabātu attiecības, jo visu pagājušo nedēļu starp mums ar mīļoto bija iestājusies krīze. Nebiju gaidījusi, ka vīrs visu uztvers tik asi, bet tagad saka - mīl mani vēl vairāk.

Kaut pret vīriešu žurnāliem man nav nekādu pretenziju un man patīk iegādāties un lasīt pikanta rakstura izdevumus, lēmumu nenožēloju un visām sievietēm, kuras ir šāda lēmuma priekšā, iesaku to labi apdomāt un nesāpināt tuviniekus," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta dziedātāja.

Katy ir atklāta, ka, ja viņai piedāvātu foto sesiju pikantā bikini, viņa noteikti piekristu, jo viņa vēl ir jauna un nedaudz pārgalvīga, taču atkailināties pilnībā viņa negrasās. Arī viņas menedžments ieteicis nefotografēties kailai.

"Ieteikums nepiedalīties kailfoto sesijā bija arī no menedžmenta puses, jo pēc pusgada pauzes man ir gaidāms jauns un internacionāls singls. 2012. gada beigās sāku strādāt pie jauna un diezgan pikanta videoklipa. Nu, velk man uz to pusi!

Jaunās sadarbības dēļ viss iesāktais bija jāatmet un jāpievēršas pavisam jaunam skanējumam un profesionāļu ieteikumiem," noslēgumā atklāj Katy.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!