Foto: Privātais arhīvs

Šovu zvaigznes un sabiedrības dāmas Kailijas Dženneras divus gadus vecā meita debitējusi kā vāka modele žurnālam "Vogue".

Dženneras meita Stormija modeles karjeru sākusi pavisam agrīnā vecumā – bērnam ir tikai divi gadi, un viņa nu redzama uz apvienotā Čehijas un Slovākijas "Vogue" dzīvesstila žurnāla vāka.

Stormija piedzima 2018. gadā un ir pagaidām vienīgais slavenās Dženneras bērns. Meitenes tēvs ir reperis Treiviss Skots, ar kuru šobrīd 22 gadus vecā bagātniece satikās, bet tad drīz vien izšķīrās.

Kā vēsta tabloīds "The Sun", fotosesija čehu "Vogue" notikusi pašizolācijas apstākļos platformā "Zoom". Šis vāka attēls ir uzņemts ar "iPhone" telefona kameru.

Izdevums jauno vāku pamato ar argumentu, ka Stormija ir "pasaulē visvairāk skatītās ģimenes" atvase, kā arī meita ietekmīgākajai influencerei pasaulē. Materiālā tiek vēstīts par Dženneras mīlestību pret savu bērnu.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue Czechoslovakia (@vogueczechoslovakia) on Jun 15, 2020 at 11:59pm PDT

2018. gadā Kailija Džennera visai veiksmīgi slēpa grūtniecību. Par meitas piedzimšanu viņa paziņoja brīdi pēc dzemdībām.

Džennera ir šobrīd viena no visnaskāk apspriestajām slavenībām. Medijs "Forbes" sabiedrības dāmu "atmaskoja", vēstot, ka viņa tomēr nav pasaulē visjaunākā "self made" miljardiere, lai gan iepriekš par tādu tika nosaukta. Tāpat "Forbes" pārmeta Džennerai izvairīšanos no nodokļu nomaksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!