Foto: AFI

Aktiera Artusa Kaimiņa vadītāja radio šovā Suņu būda trešdien, 23. jūlijā, viesojās bijušais premjerministrs Ivars Godmanis (attēlā), un Kaimiņš, protams, sev ierastajā manierē, centās politiķi dažādi izprovocēt.

Godmanis stāstīja, ka ir pensionārs ar 2200 eiro lielu pensiju, bet bez jebkādiem īpašumiem ārzemēs. Godmaņa lielā politiskā pieredze ļaujot viņam kārtējo reizi piedalīties vēlēšanās, jo viņš vēlas glābt Latviju.

Tiesa, Kaimiņam šķita, ka Godmanim ir jāglābj pašam sevi, jo kā gan viņam vēl trūkst, lai mierīgi pavadītu pensijas gadus? Bungo, ņemies, apmāci studentus par rokmūziku - ieteica Kaimiņš, aicinot nelīst politikā.

Uz jautājumu, vai Godmanis zina, cik Latvijā ir trako, politiķis atbildēja ļoti precīzi - pēc viņa datiem, Latvijā esot 6411 šizofrēniķu, tāpēc Kaimiņš Godmanim ieteica šim sarakstam pieskaitīt arī viņu pašu.

Aizvainotais Godmanis gan centās iebilst: "Nu, velns, vecīt", bet Kaimiņš, kā viņam tas nereti gadās, neļāva pabeigt domu un secināja: "Manuprāt, tu esi diezgan vientuļš džeks, ja godīgi".

Kā teikts šī raidījuma anotācijā, sarunai ar Ivaru Godmani būs arī otrā daļa, kas ir ierakstīta uz dīvāna. Visiem interesentiem tā būs pieejama jau tuvākajā laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!