Foto: LETA

Jaunais Saeimas deputāts, aktieris un raidījuma Suņu būda vadītājs Artuss Kaimiņš (attēlā) atkal pamanījies izplosīties televīzijas tiešraidē - interviju piektdienas, 31. oktobra, LTV raidījumā Rīta Panorāma Kaimiņš sāka ar privātiem aizrādījumiem žurnālistam Dāvim Valdniekam.

Interviju par savu politisko aktivitāšu tematiku Kaimiņš sāka ar sev ierasto lekšanos. Viņš paziņoja, ka žurnālists Valdnieks uz interviju nav piedienīgi saģērbies - prestižos TV kanālos tas būtu nepieņemami.

"Tā nav jūsu privātā kaut kāda komercstruktūras televīzija, kur jūs varat ar atvērtu žaketi stāvēt. Kā iepriekš jau teicāt, jums ir vēders par lielu. Nu, tad pasūtiet lielāku žaketi," sašutumu par žurnālista stila izjūtu tiešraidē paust nebijās Kaimiņš.

Valdnieks uz kritiku reaģēja mierpilni, atklājot, ka dažādos kanālos viņam ar šo aktuālo jautājumu bijusi atšķirīga pieredze, bet žaketi ciet viņš tomēr netaisīšot.

Tālāk sarunas risinājas par politiku - Kaimiņš atklāja savas prioritātes 12. Saeimā, kā arī pauda neizpratni par Triju Zvaigžņu ordeņa piešķiršanu politiķim Valdim Dombrovskim.

Par spīti Rīta Panorāmas žurnālistu iebildumiem, Kaimiņš intervijas laikā paspēja uzrunāt arī Aivaru Lembergu, publiski uzaicinot Ventspils mēru uz savu "privāto videoblogu" Suņu būda.

Tomēr intervijas noslēgumā skandālists atkal atgriezās pie sāpīgās Valdnieka žaketes tēmas. Nu jau mīļā un lūdzošā tonī Kaimiņš aicināja Valdnieku tomēr prasties un aizvērt žaketi, uz ko Valdnieks atbildēja, ka gatavs aizvērt žaketi, ja Kaimiņš uzliks kaklasaiti, kā to parasti dara politiķi.

Diemžēl šajā jautājumā abiem tā arī neizdevās vienoties par kompromisu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!