Foto: LETA

Kamēr lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju bauda garās Ziemassvētku brīvdienas, radiostacijas BOOM FM populārākā raidījuma Suņa būda vadītājam Artusam Kaimiņam (attēlā) nav laika vaļoties – trešdien viņš pie sevis studijā uzņēma gastroenterologs Hosamu Abu Meri, un abi vīrieši ātri vien atrada kopīgu valodu.

Artuss svētku noskaņās bija izvēlējies milzīgas egles tērpu, kas nedaudz apgrūtināja viņa ierasto enerģisko lēkāšanu un roku plātīšanu, un atšķirībā no daudzām citām Suņu būdas pārraidēm šajā patiesi valdīja draudzīga noskaņa.

Iesākumā Artuss savu viesi pavilka uz zobu viņa latviešu valodas izrunas dēļ, bet ātri vien abi metās kaislīgās sarunās par ticības jautājumiem, svētku svinēšanas tradīcijām Libānā un, protams, pievērsās arī Hosama nodarbošanās un Ziemassvētku pārēšanās izraisīto problēmu apspriešanai.

Protams, abi vīrieši sarunā skāra arī kaku tēmu - dakteris neslēpa, ka fekāliju izskats un to konsistence ir viens no svarīgākajiem jautājumiem, ko gastroenterologi uzdod saviem pacientiem, un visu raidījumu caurvija izkārnījumu tēma.

Raidījuma vadītājs paguva pažēloties par savu svaru - viņš atklāja, ka ir 98 kilogramus smags, bet dakteris aktieri mēģināja mierināt, norādot, ka viņam vajag nomest tikai kādus trīs četrus kilogramus.

Kaimiņš šoreiz neskopojās ar komplimentiem - Hosams tika uzslavēts gan par seksīgo izskatu un atpogāto kreklu, gan savu draudzīgo attieksmi, gan raito un aizraujošo sarunu.

Kad Hosams, skaidrojot savu profesijas izvēli, paziņoja, ka katrs normāls vīrietis ir arī ginekologs, Kaimiņš tik ļoti sapriecājās par sava viesa atklātību, ka steidza aicināt dakteri pievienoties viņam Suņa būdas vadīšanā. 

Raidījuma vadītājs nebeidza vien priecāties, ka visu sarunas laiku Abu Meri skatās viņam acīs, runā to, ko domā, un aktierim bija radusies droša pārliecība, ka beidzot studijā ir cilvēks, kurš "rubī fišku".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!