Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītās nedēļas izskaņā vien četrus mēnešus pēc šķiršanās no AS "ABLV" līdzīpašnieka un padomes priekšsēdētāja Oļega Fiļa par precētu sievu atkal kļuva uzņēmēja un vīna eksperte Santa Zāmuele – viņa mija gredzenus ar amerikāņu biznesmeni un vīna festivālu organizētāju Deividu Alanu Bernālu II. Pāris gredzenus mija ļoti intīmā ceremonijā Klusā okeāna krastā.

Santa savas īpašās dienas detaļas atklājusi izdevumam "Privātā Dzīve". Žurnāla jaunākajā numurā viņa pastāstījusi, ka kāzas notikušas 26. jūlijā vienā no skaistākajām vietām Kalifornijā.

"Kāzas notika vienā no skaistākajām vietām uz šīs planētas – "Post Ranch Inn" Kalifornijā – un bija ļoti personīgas," pastāstījusi Santa, kura pēc kāzām saviem "Instagram" sekotājiem vēstīja, ka "esmu laimīgākā meitene pasaulē".

Santa ceremonijā bija tērpusies zīmola "Carolina Herrera" kleitā. Savukārt pāra laulību gredzenu autors ir Amerikā slavenais juvelieris Maikls Boudrijs, kurš gatavojis gredzenus arī tādām slavenībām kā dziedātāja Bejonsa un popdīva Kristīna Agilera. Jaunās sievas laulības gredzenu rotā daudzi mazi briljantiņi.

Vieta, kur notika kāzu ceremonija, ir apartamenti, kas atzīti par vienu no labākajiem luksusa kūrortiem Amerikā. Tie atrodas Kalifornijas romantiskajā pludmalē "Big Sur", kur, kā vēsta izdevums, laulības gredzenus ar mīļotajiem savulaik mijušas arī amerikāņu aktrises Gvineta Paltrova un Natālija Portmane.

"Kāzu ceremonija risinājās skaistā un saulainā pēcpusdienā Klusā okeāna krastā un bija ļoti privāta – tikai ģimenes un tuvāko draugu lokā," atklājusi jaunā sieva, kura pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā, un tagad viņu ģimenes uzvārds ir Bernahl.

Pie altāra Santu veda viņas tētis Andrejs. Savukārt pēc svinīgās ceremonijas viesi tika aicināti pie svētku galda, kur par viņu garšas kārpiņām rūpējās trīs slaveni amerikāņu šefpavāri un divi vīnziņi.

Zāmueles jaunais vīrs ir vairāku lielu uzņēmumu un plaša mēroga pasākumu līdzdibinātājs un vadītājs. Kā viens no pazīstamākajiem minams "Coastal Luxury Management", kas ASV organizē vīna un ēdiena festivālus un pārvalda vairākus izsmalcinātus restorānus Kalifornijā.

Jau vēstīts, ka Fiļa un Zāmueles laulība, kas tika noslēgta 2016. gada rudenī, tika šķirta šopavasar. Šķiršanās izvērtās par plašu skandālu, kurā tika vētītas ne tikai bijušo laulāto kopdzīves likstas, bet arī biznesa darījumu aizkulises.

Tāpat arī Fiļs bijušo sievu arī apsūdzēja neuzticībā, bet Santa viņa apvainojumus kategoriski noliedza. Savukārt Fiļa advokāts Agris Bitāns aizvadītās nedēļas izskaņā informēja aģentūru "LETA", ka Valsts policija sākusi kriminālprocesu pēc Oļega Fiļa iesnieguma par viņa bijušās sievas Santas Zāmueles iespējamajiem kriminālpārkāpumiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!