Foto: LETA

Greznu Mercedes Benz markas automašīnu iegādājies bijušā premjera un Tautas partijas kādreizējā līdera Aigara Kalvīša (attēlā) dēls Kārlis – oktobra sākumā viņš Ceļu satiksmes drošības direkcijā piereģistrējis Mercedes Benz S550 modeļa spēkratu.

Šāda jauna auto vērtība ir ap 90 tūkstošiem eiro, bet Kalvīša atvase, kurš spēlē hokeju Rīgas Dinamo junioru klubā, nav pircis pavisam jaunu automašīnu, tādēļ, veicot pirkumu, šķīries no mazākas summas, vēsta portāls Pietiek.com.

Kalvītis, skaidrojot sava 19 gadus vecā dēla pirkumu, pastāstījis, ka Kārlis mašīnu esot atvedis no ASV, kur šovasar pabeidzos studijas koledžā. Auto esot trīs gadus vecs, un, tā kā mašīna bijusi sadauzīta, tās cena neesot bijusi pārlieku liela - auto apdrošināšanas vērtība esot 35 tūkstoši eiro.

Žurnālista Lato Lapsas apkopotā informācija liecina, ka ekspremjera dēls nebūt nav vienīgais, kurš pēdējos pāris mēnešos, krīzei spītējot, iegādājies luksusa klases mersedesu - CSDD datos norādītas, ka septembrī un oktobra pirmajā pusē Latvijā reģistrēti vismaz pieci 2009. un 2010. gada izlaiduma luksusa mersedesi, no kuriem lielākā daļa pieder mazpazīstamiem uzņēmumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!