Foto: LETA
Populārais latviešu basketbolists Kaspars Kambala (attēlā) pēc piecus mēnešus vecās meitiņas Mikeilas Annas Marijas pēkšņās nāves sniedzis ekskluzīvu interviju, kurā atklāti stāsta par notikušo traģēdiju.

Krievijas kluba Krasnojarskas Jeņisej spēlētājs Kaspars Kambala intervijā žurnālam Kas Jauns atzinis, ka šo gadu nav sagaidījis ne ar pacilātības sajūtu, ne ar jaunu apņemšanos. Kaspars un viņa sieva Tifānija Ronda joprojām nespēj atgūties un turpina sērot par pāragri mūžībā aizgājušo meitiņu Mikeilu Annu Mariju, kas zemes klēpī Rīgas Meža kapos guldīta pērnā gada 11. decembrī.

Piedzīvotā traģēdija nav ietekmējusi sportista gaitas. Kasparam ļoti palīdzējuši arī komandas biedri, kas basketbolistu aicinājuši paņemt brīvdienas. Nu jau Kaspars ir atgriezies basketbola laukumā ar pilnu atdevi.

Basketbolists žurnālam atklājis arī meitiņas nāves iemeslus. "Mediķi nekādas vainas un veselības problēmas neatklāja. Ārstu slēdziens – tas bijis tā sauktais zīdaiņu pēkšņās nāves sindroms, kad bērni līdz gada vecumam mirst pilnīgi neizskaidrojamu iemeslu dēļ," atklājis skumju nomāktais basketbolists.

Pēc meitiņas zaudējuma nav sašķobījušās Kaspara un Tifānijas attiecības, un pēc kopīgās traģēdijas abi vecāki vēl vairāk satuvinājušies. Turklāt beidzot Kaspars ir tiesīgs satikties ar saviem bērniem no iepriekšējām attiecībām – dēlu Kristapu Andželo un adoptēto dēlu Diandrē.

Kaspars arī paziņojis, ka viņa prioritāte ir ģimene, un, lai arī Mikeilu vecākiem neviens neaizstās, viņi vēlas savā ģimenē vēl bērnus.

Mango piedāvā nelielu ieskatu Kambalas meitiņas bēru ceremonijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!